Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrankowa

Ceny ubranek dzieciecych w HM?

Polecane posty

W sumie to rozmiarówki firm różnią się tak bardzo, że nie ważne staje się to czy na wszywce jest 56 czy 62 :) Lusia jak się urodziła miała 55 cm, w body na 50/56 z KaphAhla chodziła przez 3 miesiące ;) Za to pajaca z 5-10-15 na 62 nie założyła ani razu, bo już na starcie był za mały. Teraz ma prawie 10 miesięcy i nosi spodnie na 68 z C&A, a body na 86 z Zary ;) (tak, to nie literówka) i portki na 80 z H&M. Tak na moje oko to H&M ma taką akuratną rozmiarówkę, C&A też z grubsza, za to KaphAhl ma wielkie ciuchy. natomiast 5-10-15 i te wszystkie polskie firmy mają rozmiarówki maluteńkie. Ja polecam tak, jak pisze MaMani, kilka na 56, reszta na 62. Zawsze lepiej za duże niż za małe. Ubranka na wyjście przyszykowałam wcześniej w domu (kilka wersji, na cieplej, na mróz i na mega mróz) i mąż razem z moją mamą ustalili która będzie dobra i przywieźli w dzień wypisu. Do porodu nic nie bierzesz dla dziecka. Ja rodziłam w listopadzie i Lusia wracała w body z długim+śpioszki bawełniane+ pajac z polarku+kombinezon+czapka. Zresztą to był potem nasz stały zimowy zestaw spacerowy, bo się sprawdził.

U mnie w szpitalu sobie nie życzyli swoich ubranek. Widać co szpital, to obyczaj :)

Gość ja chcę napisać
dziękuje dziewczyny za odpowiedź mamamani-szczęśliwego i lekkiego rozwiazania :)

Gość moniczkaold
a ja kupiłam w biedronce body na wyprzedaży, krutki rękaw za......49 groszy