Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem wam nicka

Byla dziewczyna mojego chlopaka jest przesliczna.

Polecane posty

Sluchajcie, spotykam sie z chlopakiem i wszystko niby jest spoko. Poznalismy sie na bieganiu (mieszkamy niedaleko siebie i biegamy mniej wiecej w tych samych miejscach), on mi zaproponowal, ze mozemy pobiegac razem. Wtedy nie wygladal za pieknie, w takich sportowych ciuchach, ale jak sie umowilismy pierwszy raz na spacer razem to przyszedl wystrojony i okazalo sie, ze niezle z niego ciacho. ;) Spotykamy sie od ok 2 m-cy, okazalo sie, ze on byl bardzo dlugo z taka dziewczyna, ostatnio ogladalismy zdjecia u niego na laptopie i mial kilka zdjec z nia, szczena mi opadla jaka to byla laska! Idealna figura, piekne wlosy, sliczna twarz, bardzo atrakcyjna, a ja jestem taka zwykla szara mysz na dodatek moglabym schudnac z 5 kg. :O Tp glupie, ale nagle poczulam sie bardzo niepewnie i zaczelam sie zastanawiac dlaczego on sie ze mna spotyka.

coz, byla mojego faceta byla chyba jaks modelka bo miala jakies sesje zdjeciowe czy cos :D skoro znia nie jest tzn ze byla niefajna :P

no i co ze ladna wolalabys zeby chodzil z brzydszymi? to dobrze o nim swiadczy, ze nie l;eci na wyglad - jesli faktycznie taka brzydka jestes:P nigdy nie chodzi o zyglad tylko o stosunek do tej osoby, zapamietaj

Gość Marischka
Ja mam to samo :O mam kompleksy przez nią. Jest śliczna!!

Gość jem chleb
no dziwne to jest ale ja powiem tylko tyle był z nią długo!! Widocznie miala jakąś wadę charakteru teraz wydaje mi sie ze chce zobaczyc czy moze miec normalna dziewczyne ale skoro mial ideal z wyglądu to ma facet wymagania !! Wyglad jest dla niego ważny!!Może nie traktowac cie powaznie wiem z autopsji

Ja to niby wiem, na dodatek to on zerwal, a byli ze soba ponad 7 lat. Wczesniej nie mialam kompleksow, dopiero jak zobaczylam ja na zdjeciu :O Wiem, ze to glupie uczucie, ale nie wiem jak sie go pozbyc! Teraz np. jak mnie caluje po brzuchu to sobie mysle, ze moj jest taki otluszczony, a ona miala plaski i on przeciez widzi te roznice. :O

Gość
Cialo nie wszystko, zwłaszcza kiedy w głowie najebane. Tedy i nie ma co się dziwować, że faceci często zamieniają "gwiazdy" (od siedmiu boleści :o ) na "szare myszki". Nie urażając żadnych myszek.

Gość jem chleb
jesli by byl z nia krótko to nic takiego ale widac byl z nią jakiś czas!! Ja sie spotykam z takim który był z IDEAŁEM 3,5 roku zerwała z nim przez jego zazdrosc..On gada ze niby wcale tak nie jest ze taki zazdrosny byl..!!nie gadal wszystkiego ale jego EX laska to cudenko..ja najgorsza nie jestem ale wydaje mi sie ze skoro ktos byl z kims ''super" tak długo zawsze bedzie porównywac

On mnie traktuje b. dobrze i mowi, ze z nikim nie bylo mu tak dobrze, mowi, ze jestem sliczna i ze nie moze sie mna nacieszyc. Do tej pory czulam, ze jestem wspaniala dopoki nie zobaczylam jego bylej! :O

no to ja wam powiem inaczej mialam chlopaka - zajebiscie przuytsopjnego, taki osiedlowy lovelas - do tej pory trzymam jego zdecie w telefonie i czasem sobie ogladam :D - i on mial zaaaajebiscie duzo ladnych lasek, jedna szczegolnie i na poczatku faktycznie bylam zazdrosna, ale to trwalo tylko pare dni, bo : nawet jesli ona jest zajebiscie ladna, to.. co z tego? ja jestem na tyle zaebista, ze nawet jesli nie jestem tak ladna jak ona, to .. no to jestem taka jaka jestem i albo on mnie taka chce albo woli ja - i jesli woli ja - czy jest ladna czy brzydka - to wtedy do widzenia

Gość ooonaa23_
a moj byly ma brzydka i mala i co z tego? wez sie nie zadreczaj bo w koncu cie zostawi jak bedziesz tak sie porownywac ludzie nie dobieraja sie pod wzgledem wygladu wzrostu wagi itd tylko pod wzgledem charakteru... wyglad latwiej poprawic niz osobowosc wcale nie znaczy ze Ty jestes lepsza albo gorsza od niej jestem zwyczajnie inna i tyle ...:D

Glupie kompleksy, zamiast cieszyc sie pierwszymi chwilami w zwiazku, ktore sa zawsze najlepsze, to mysle o jego bylej! nawet nie wiedzialam, ze jestem taka zakompleksiona. A z tego co wiem, to zerwal z nia, bo ciagle go krytykowala i byla zimna w lozku.

Gość jem chleb
ooonaa23_ najpierw pod wpływem wyglądu najpierw chemia wygladu potem reszta

No wlasnie, nie jestem w niczym gorsza (no moze oprocz urody, calkowitym pasztetem nie jestem, ale modelka tez nie) :) Widocznie mu sie podobam skoro chce sie ze mna spotykac. Postaram sie trzymac tej mysli :)

Gość czikan
a mi tez brakuje odwagi jak widze jego byla sliczna kobieta piekny usmiech piekna buzia normalnie cudna no ale z jakis powodow nie jest z nia... i czasami nie wiem czy ja jestem wystarczajaca czy on tylko udaje...

Gość
jem chleb => myślałem, że ludziska tak mają, że się uczą na błędach i wybierają coraz lepszych i właściwszych partnerów. :o A tu proszę...

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
miałem to samo na studiach, udało mi się poderwać laskę, że wszystkim naokoło chuuj guziki w rozporku wyrywał. Po trzech latach uciekłem ciemną nocą , w nieznanym kierunku , ściełem włosy , wąsy, aby mnie nie rozpoznała. Miałem serdecznie dosyć składania hołdów księżniczce, i po co ja z tobą jestem , kiedy zważywszy na moją urodę mogłabym mieć lepszego, dlatego uciekłem nocą by miała lepsze ciacho........

Gość jem chleb
zapytaj go co mu sie w niej podobalo ale tak szczerzez jak poda ceche związaną z wyglądem to bedziesz wiedziala o co kaman

jem chleb - no napisalam, z tego co mowil, to ciagle go krytykowala i byla zimna w lozku. Wiecej sie nie dopytywalam, nie moja sprawa.

Gość jem chleb
z piękną i próżną NIKT nie wytrzyma ale są piękności i mądre i dobre i miłe i ambitne znam takieeee nawet!! Takie EX dziewczyny trochę facetów zmieniają pod względem doboru partnerek

Gość jem chleb
nie powiem wam nicka ale co dobrego o niej gadal??

Gość
jem chleb => "...piękności i mądre i dobre i miłe i ambitne" W mniemaniu własnym i koleżanek? Chciałbym usłyszeć opinię niezależnego męskiego jury. :P

jem chleb - powiem ci szczerze, ze nie bardzo o niej gadamy, czasem tylko wychodza rozne rzeczy przy okazji.

Gość ooonaa23_
najpierw pod wpływem wyglądu najpierw chemia wygladu potem reszta taak , ale pozniej jak sie poznaje ta druga osobe i charakterem sie nie dobiora to nicci z ladnego wygladu:p

Gość jem chleb
APOSTOł SERIO TAKIE ZNAM!! ISTNIEJą TAKIE DZIEWCZYNY CHODZIłO MI O TO ZE PANUJE TAKI STEREOTYP ZE łADNA TO GłUPIA A NIE ZAWSZE TAK JEST!!I JAK FACET TRAFI NA TAKą TO MA POTEM WYMAGANIA BARDZIEJ WYGOROWANE TEZ DLATEGO ZE BYL Z TA PIEKNA

jem chleb -ale o co konkretnie, jaka ona byla?

Gość tak wypytuj o byla
dobrze na tym wyjdziesz:P faceci tego nienawidza!