Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

ubranie do szkoły

Polecane posty

Moja córka idzie do szkoły i nie bardzo wiem jakie są teraz wymogi tzn czy bluzki tylko zielone, granatowe itp czy mogą byc czerwone, rózowe itp, bo moje dziecko miało różową fazę w przedszkolu i ma teraz pełno tylko takich lub podobnych bluzeczek, boję się, ze trzeba będzie sprawic nowe.....szkoła zwyczajna, dzieci miały kamizeli

Może nosić co chce ;) Kolory są obojętne. Grunt żeby było jej wygodnie.

Każda szkoła ma troszkę inne wymagania. Choć myślę że kolory są obojętne. Bardziej nad fasonem bym sie zastanawiała. U mojego męża w szkole kiedyś bardzo dawno był przepis że nie ozna nosić drogich ciuchów. NIe wiem czemu ale chyba taki wymysł drektora. ;)

Jeżeli szkoła nie nakazuje nosić mundurka to ubierz ją jak chcesz.U mojego syna są mundurki(kamizelka) ,ale pod nią może założyć co chce.

Gość kinnnnnnnnia
sluchajcie moze do glupie pytanie,ale jak dlugo trwa rozpoczecie roku szkolnego pierwszoklasisty???

Gość lalaaaas
u mnie w lo nie mozna bylo nosic krótkich spodenek ;) prawie 100 letnia tradycja

Rozpoczęcie roku szkolnego trwa różnie. Ale spodziewajcie się 30-60 minut. Więcej nie powinno być, chyba,że jeszcze do kościoła się idzie albo dyrektor jest wyjątkowo marudny, bo w jednej szkole miałam takiego marudę co sam truł godzinę.