Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobic...

facet i jego dziwne pragnienia....

Polecane posty

Gość co z tym zrobic...

w krocie napisze tak: mam faceta kochany ,mily, przystojny, naprawde dobry i pogadany, uwarzam ze tworzymy zgrana pare, czuje sie kochana i szczesliwa przy nim,on twierdzi ze przy mnie tez, ze jestem jego szczesciem... planujemy slub w przyszlym roku... ale jest jak zwykle "ale" jakis czas temu wyszlo na jaw ze lubi sobie " walic konia" ze jest od tego uzalezniony, ze stara sie z tym skonczyc itp ale ze mu ciezko, dla mnei bylo to dziwne bo zawsze uwazalam ze jak facet ma panne to jzu niepotrzbuje takich urozmaicen zwlaszcza ze twierdzi ze mu dobrze.. ale oki wyjasnilismy to sobie i jest oki on ograniczyl "to" ale wyszla nowosc kolejna.. a mianowicie.. ze chcialby zobaczyc jak to jest obciagnac facetowi!! czy to juz niezakrawa o zboczenie? juz sama niewiem co myslec bo jak dla mnie to juz przekroczenie granic... to chyba nie jest normalne coo? tego tolerowac chyba niemozna?

Gość nocoll
jezu kochany co ty masz za faceta??? jak w ogole on mogl ci powiedziec ze chcialby innemu facetowi obciagnac, zobaczyc jak to jest... kazdy zdrowy facet nawet by o tym nie pomyslal a tym bardziej nie powiedzial by o tym swojej kobiecie.... a moze on nie jest pewien swojej orientacji??? a kochaliscie sie juz ?? ile macie lat???

Gość Coala po katalonsku
to juz byloooooooooooooooooooo

oj dziewczyno powaznie się zastanów i nie nad problemem że sobie wali a nad tym obciaganiem.Zaden normalny facet nie ma w najmnieszych fantazjach tego.

Gość co z tym zrobic...
no jestem w stanie zrozumiec "robotki reczne" ale kur... chec zrobienia innemu.... niemyslalm ze ma tak nasrane w glowie, kochamy sie czesto i jest naprawde suuper, ale "to" mnie przeraza.... dziecmi juz niejestesmy.... dopiegamy do 30... a w glowach widze ze niemrawo...

Gość masakra.....
....

Gość co z tym zrobic...
co ja mam robic? co myslec? kocham Go wiazalam z nim przyszlosc a tu takie cos... uhmm czy niemoze byc normalnie.... kurw.... niewiem jak z nim gadac niewiem naprawde .... a myslalm ze jest normalny...

wiesz co ... pociągnij go w tym temacie i zapytaj się go czy już miał takie doswiadczenia i zorietujesz sie z wypowiedzi i jego zaangażowania w relacji tego czy on jest pedałem Jeżli tak to skoncz z nim mimo że będzie ci trudno bo i tak nie bedziesz miała męża

Gość TodD
Chcesz normalnie pogadać zapraszam na maila kowalczyk_k@vp.pl