Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

plotki

Polecane posty

Ahh te plotki.... Właśnie z chłopakiem skończyliśmy Lo chodziliśmy do tej samej klasy... teraz długie wakacje i same ploty.... luidzie z naszej byłej klasy wymyślili sobie że się zaręczyliśmy... plotka tak sie rozchodzi ze teraz każdy znajomy się pyta tylko o jedno... wkurzylismy sie wiec juz nawet nie zaprzeczamy, a niech se myślą. tak to jest jak ktoś nie ma własnego życia to zajmuje się, życiem innych... W sumie to mi to bardzo nie przeszkadza, ale chciałabym dać jakąś nuczke tym którzy rozpowiadają wiele rzeczy....

Gość blondyneczkahihihi
napisz do bravogirl

Gość subaru
niestety, u mnie w mieście ktoś ostatnio plotę puścił, że mój facet nie żyje, każdy mi kondolencje przysyłał :o ludzi to tylko w te głupie łby pierdolnąć.

Gość subaru
właśnie też to słyszałam, więc się o niego nie martwię :)

Gość oj ja pamietam jak
bylem maly to babcia kumpla nie chciala nam dac slodyczy ... niedobra kobita :) No to my na komputerze przerobilismy ulotki jakiegos salonu fryzjerskiego, zmienilismy adres na adres babci kumpla, wymyslilismy takie konkurencyjne ceny .... i porozwieszalismy ulotki po miescie ... :) Babcia kumpla przez caly miesiac tlumaczyla ludziom, ze nie ma u niej salonu fryzjerskiego :P