Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Czy jestem b. gruba ??

Polecane posty

Mam 168 cm i wazę 65 kg. Jak myslicie, czy jestem baaardzo gruba? Czy mam szanse na fajnego faceta? Bo im podobają się tylko laski chude jak modelki :( Ja zawsze mam ładny makijaż i mam ciemne falowane włosy, niby faceci się oglądają ale ja nie wiem czy z tą waga jestem wystarczająco atrakcyjna?? Czasem mam wrażenie,że może faceci chcą ode mnie tylko jednego i że nigdy nie będę w poważnym związku. Jestem jeszcze młoda ale... sami wiecie... Prosze napiszcie..czy jestem bardzo gruba?i czy jest szansa że kiedyś znajdę sobie faceta? bo do tej pory ciągle były jakieś problemy... Kończyło sie po kilku randkach bo nie pasowali mi charakterem albo ja im :(

Gość jestes bardzo gruba
i nie masz najmniejszych szans na fajnego faceta :p

Gość dziecko ty lepiej
powoli kompletuj ksiązki na 1 września:)

Gość KASZALOT Z CIEBIE
wstydz sie dziewczyno! masz na pewno dupe jak armata :D

jesteś, ja na twoim miejscu nie pokazywałabym się publicznie... z taką wagą? sama ważę więcej, więc spokojnie chodzę po ulicy

Gość przegralas rzycie
no zgrabna to nie da sie Ciebie nazwac, a jestes pewna, ze ogladaja sie bo jestes atrakcyjna? a moze niezly kaszalot? :classic_cool:

Gość M A R I T K A
nie wiem czy jestes b.gruba ale na pewno b.zakompleksiona:O ile ty masz lat??? nie mozesz schudnac, zaczac cwiczyc? jak bedziesz siedziala na kafe tusza sama ci nie spadnie:O a co do pytania w temacie, uwazam ze jestes gruba:O ja mam 171cm i 54kg i mam fajna figurke:)

Gość jmuyjmrt
ostatnio twoim problemem było dlaczego faceci się na ciebie gapią kretynko! weś rusz swoją spasłą dupę i kompletuj książki na 1 września!

Gość jmuyjmrt
moja siostra ma 175 i waży 53 kilo, ale anorektyczką nie jest-po prost u ma bardzo drobne kości

przegralas rzycie: wiele osób mówi mi że jestem ładna i mnie też podoba się moja twarz:) chodziło mi o wagę ale jeśli nie potrafisz normalnie odpowiedzieć to sapadaj ;D może to ty masz kompleksy? :P bo inaczej nie pisałabyś mi tak:P

Gość przegralas rzycie
paszcze mozesz miec ok, ale masz krotkie cialko i nozki to wygladasz jak tzw pol dupy zza krzaka 😘

porownaj sobie mnie z toba Ty masz 168 i 65 kg, ja mam 167 i 52 kg ---> nie wyobrazam sobie zebym kiedys miala 65 kg bo bym pewnie wygladala jak beka z podwojna broda. Przykro mi ale tusze masz nie da sie ukryc, choc czasem jest tak ze dziewczyny sa bardzo ubite i tego tak po nich nie widac. Co do facetow to mozesz byc dla nich atrakcyjna byle nie bylabys sztuczna :)

candywoman ale ty jesteś beznadziejna, nie wiem o co ci chodzi znowu się czepiasz, wiesz że jestem ładna więc po co wypisujesz takie głupoty? chodziło mi o wagę, a poza tym wiele razy było tak że ktoś się we mnie zakochał albo też z pewnych źródeł wiem,że podobam się facetom...ten temat nie dotyczył tego o czym piszesz:P

Gość tez tak mialam
Nie przejmuj sie opiniami tymi zlosliwymi typkami. Ja tez ma 168 wzrostu i waze dokladnie tyle samo co ty,co prawda urodzilam juz dziecko i ciezko mi zejsc z tej wagi,bo moja waga z przed ciazy to 55 kg. Wierze,ze nie jestes taka gruba,wiem to po sobie i gdybym ci pokazala moje fotki jak teraz wygladam to pewnie wyleczylabys sie z kompleksow. Mam duze powodzenie u mezczyzn przez co moj narzeczony jest zazdrosny,kocha mnie taka jaka jestem. Nie mam tluszczyku ani za duzo ani za malo,w sam raz...chociaz tez pewnie bylabym szczesliwa gdybym mogla wazyc np.58 kg,ale to dopiero po narodzinach drugiego dzidziusia,bo obecnie jestem w ciazy w 4 miesiacu.Nie sluchaj tych palantow,nie jestes gruba ;)))

laska nie przejmuj się, one tak piszą bo same maja kompleksy, a ty na pewno jesteś piękna:) jak już wiele razy pisałem, lubię dziewczyny z taką wagą:)

Gość jmuyjmrt
to czego narzekasz że jesteś gruba skoro przyciciągasz wzrok facetów????!!! kurwa mać ! znałam taką blondynę o bujnych kształtach, twarz kurde jak z obrazka, ślicczne włosy, duże cycki i tyłek wyjebany w kosmos i wszystkie dziady się śliniły.. nie każda kobieta z takimi kształtami musi być brzydka czy gruba

KaŚŚŚ --> hehe ja mowilam ze to ja bym tak wygladala :P nie mowie ze Ty jak beka wygladasz :) pozatym nie widzialam Cie wiec za duzo powiedziec nie moge :)

Gość przegralas rzycie
beczka z ogorami kiszonymi, a widzieliscie kiedys jak taka np przewraca sie w markecie i turla? :classic_cool: kasiu, tez jak chodzisz cos z Ciebie cieknie? :-P

Gość ewa 33 lata mama 2 dzieci
to moze jestes jak konserwowy?

śmieszą mnie po prostu twoje wydumane problemy i sposób odpowiadania ludziom, dlatego mam radochę z udzielania sie w twoich świetnych topicach :classic_cool: