Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham i sie zastanawiam

Czy istnieja faceci ktorzy całe zycie nie zdradzaja?

Polecane posty

Gość cfbcfbfc
ISTNIEJĄ-pewnie go zdradzisz zeby sprawdzic

"Sunsetsuit- wiesz to ci wspolcczuje ze jestes takim sk**wysynem i zycze ci zeby ktos cie kiedys zdradził, powodzenia w pozbieraniu sie pozniej" Dzieki z pewnościa juz ktoś to zrobił :D Nie jestem tak naiwny jak ty i wiem ze zdrada to powszechne zjawisko :D Do tego nei trzeba być skurwysynem jak to napisałaś tylko myślącym człowiekiem :D Do Ciebie jak widać ani jedno ani drugie nie pasuje :D Apostoł - dzięki - myślałem że to jakiś cytat :D I jak jełop w googlach szukałem :D

"konkretni męzczyźni, którzy nie zdradzili konkretnej partnerki"..Apostoł, nic dodać, nic ująć :) BTW kobiet też się to tyczy.

Gość rhdr
a czy istnieją wierni ludzie

Gość istnieją -my tacy jesteśmy
cfbcfbfc--z pewnością nie :) nie zniszczyła bym tego co jest między nami-przez kilka minut seksu.:( nie wyobrażam sobie powrotu do domu w którym czeka mój mąz -i jego spojrzeń. a dzieci--zniszczyła bym im rodzinę--NIGDY TEGO NIE ZROBIĘ. a ciekawość pozostanie ciekawością--pewnie każdy facet jest taki sam w łóżku-a jeśli nie to mnie to mało obchodzi. bo ja mam z kim się kochcac,i skoro tak wybrałam to nie będę już zmieniać:)

są 1/ tacy, ktorzy nie maja kogo zdradzać 2/ tacy, ktorzy nie maja z kim zdradzać 3/ tacy, ktorzy nie zdążyli zdradzić 4/ tacy, którzy sie z nikim nie wiążą 5/ przegrańcy życiowi 6/ c.r.e.a.m

a ciekawość pozostanie ciekawością--pewnie każdy facet jest taki sam w łóżku-a jeśli nie to mnie to mało obchodzi. bo ja mam z kim się kochcac,i skoro tak wybrałam to nie będę już zmieniać jak by kazdy był taki sam w łozku to by nie było zdrad :P::P:P

"bo ja mam z kim się kochcac,i skoro tak wybrałam to nie będę już zmieniać " wspominałem już w tym temacie o kwesti czasu ? :D

Aby zapobiec nieszczęściom: Tak, moja droga, każdy facet jest taki sam. Nie musisz sprawdzać :)

Gość istnieją -my tacy jesteśmy
odpowiadam na patanie: -nie nie każdy zdradza,jest malutki procent facetów który pozostaje wierny.:)

a ja zlosliwie powiem prawdę : mężczyźni różnią się między sobą w łóżku i całe szczęscie, inaczej możnaby z nudów zdechnąć :D

komiczne, a Ty w której kategorii jesteś? bo zdaje się, że nie zdradzasz swojej kobiety :P

Ja znam kilu, którzy raczej na pewno nie zdradzają, jeden ma okazje, nie korzysta, ale sam opowiada, że większość jego znajomych (mężczyzn) jak najbardziej nie jest wierna :)

"Hehehe zgadzam sie z Komikiem,ale bez punktu 6 " czyli uwazasz, że cream zdradza :D:D:D kyyrenko... taki moj urok, ze nie mieszcze sie w zadnych kategoriach :D

Gość ISTNIEJĄ-MY TACY JESTEŚMY.
kyyrene --no tak ale czy to jest najwazniejsze w życie ,czy warto dla kilku chwil stracić wszystko.?????????????????????????????????????????????????????????????????????!

"no tak ale czy to jest najwazniejsze w życie ,czy warto dla kilku chwil stracić wszystko" a kto powiedział, że stracić? zdradzac tez trzeba z głową :P

sądzę że każdy facet ma okazję do skoku w bok-tylko nie każdy ją wykorzysta:)

komiczne i wszystko jasne,ale ja tak nie potrafiła bym dale żyć:(

Złosliwa - sama napisalas, ze on zdradza :P:P obiecał wiernosc takiej jednej rudej... jenny18.avi z red tuba :P ciekawe ile wytrzyma...

" komiczne i wszystko jasne,ale ja tak nie potrafiła bym dale żyć" człowiek szybko przystosowuje sie do nowych warunków :P pogadaj z dziewczynami z forum... jak dobrze to obmyslisz, to jeszcze uznasz ze to wina Twojego partnera :P

zapomnij--:(

"Pewniejsza bym była wiernosci Creama niz Twojej" ulegasz złudzeniu... creama by jakas laska wyrwała, zaciągneła do wyra, przeleciała, a ten by nawet nie wiedział ocb i zadawał tylko te swoje pytania - "ale o co chodzi" :D:D