Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham i sie zastanawiam

Czy istnieja faceci ktorzy całe zycie nie zdradzaja?

Polecane posty

Gość ISTNIEJĄ-MY TACY JESTEŚMY.
nie oglądam filmów:)nudza mnie

czy warto stracić? Jak się uważa, ze ma się coś do stracenia (w sensie uczucia, a nie np. zabezpieczenie materialne), to się tego nie traci, bo się NIE CHCE zdradzać, proste.

jak już to uczucia:)

Polcia - kobiet to pytanie nie dotyczy, bo w takim przypadku odpowiedz na pytanie jest jedna - "nie" :D:D

To moze najlepiej otwary zwiazek miec? Ja spie z kim chcesz, Ty spisz z kim chcesz, nie bedzie zdrady wtedy :P A tak powaznie to zgadzam sie ze kazdy zdradzi jezeli kobieta \"zlapie go\" umiejetnie. Trzeba okazje miec.

vsddvv --chcesz mi coś udowodnić!!!!!!!!!!!!!!!

Komi, ja jeszcze za krótko na kafe, więc sam rozumiesz... ale dajcie mi trochę czasu :D

Nie przekonasz mnie Komik,własnie tacy jak Kream nie zdradzają...za duzo myslą o --- czy sie sprawdzą czy sie naprawde podobają itd,zamiast zając sie kobietą mają dylematy.W ten sposób są wierni. Natomiast pewni siebie faceci najpierw myslą główką,gotowi do akcji....potem gdy naprawde kochają swoja partnerke,nachodzi ich burza mysli --czy warto?--i wychodzą do żony zostawiając ogłupiałą rozczochraną niedoszłą kochankę:classic_cool:

Gość df fd df
Alessandria tjaaaaa a kobiety to sie nieda...... nieno bo kobietki to swiete

a ja sobie dalej naiwnie będe wierzyć, ze jak facet naprawde nie chce, to zadna baba go nie omami , BTW, zupełnie wbrew swoim doświadczeniom :D

Kyrene, każdego da się omamić... To naprawdę nie jest sztuka...

Gość vsddvv
ISTNIEJĄ-MY TACY JESTEŚMY. spoko zdradzisz jak cie partner ''zmusi'' pozatym musisz sprawdzic jak to jest z innym ;):):);0:):0:0;0;0;);0;0:):0;0

Mylicie sie dziewczyny... Omamic to sobie mozecie mężusia, który od 12 lat tkwi w nudnym i spokojnym związku z pierwszą swoją kobietą, kóra jest w danej chwili dla niego równie podniecająca jak wagon piachu... Jesli ktos tam miał XXXX kobiet, to sie nie da omamić o ile tego nie chce... Po prostu jest to n-ta baba, kórą przeleci, jesli chce, ale głowy dla niej nie traci

Sissy, wiem, ale gdzieś się mi jeszcze ciągle tli jakaś tam iskierka nadziei :)

Gość HOLERAJASNA
Czy istnieja LUDZIE ktorzy całe zycie nie zdradzaja?

Gość HOLERAJASNA
CZY WARTO TWOZYC STAŁE ZWIĄSKI???

Sissy a ja wierzę ze są tacy co potrafią sie kontrolować i nie zdradzą .... Z resztą nie oszukujmy sie w tych czasach każdy może to zrobić,nie ma najmniejszego problemu by znaleźć kochanka/kochankę Mój mąż znalazł na naszej klasie kochankę...ma lat 20 planują przyszłość.

Ja nie zdradzam Bo nie widzę w tym sensu Po prostu idę dalej Nie sypiam też z facetami, którzy są zajęci, bo świadomość, że śpię z kimś kto następnej nocy śpi z kimś innym jest obrzydliwa