Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona.

OBWISLE PIERSI PYTANIE DO PANOW

Polecane posty

Gość Zakompleksiona.

Prosze o powazne odpowiedzi. Moj problem jest troche glupi i strasznie sie go wstydze. Powiem krotko- jestem ladna, szczupla, wysportowana ale mam obwisle piersi! strasznie mnie to doluje, powodem jest to ze kiedys bylam bardzo gruba. Kazdy facet mi mowil do tej pory same komplementy ale ja mam straszne kompleksy i jak facet sciaga mi stanik umieram ze wstydu. Czy wy zwracacie uwage jak wygladaja piersi? czy to jest takie wazne? odpowiedzcie szczerze bo mnie to strasznie doluje.

może jakieś kremy ujędrniające biust? facetem nie jestem ale jeśli ci mężczyzna po zobaczeniu piersi komplementuje je to chyba nie jest źle..?

daj spokoj :D....pewnie ze faceci zwracaja uwage ALE ! czy myslisz ze jesli sie w tobie zakocham ( teoretyczie ;) ) to bede zwracal uwage na taki szczegol ?! :) z pewnoscią nie !

Gość Zakompleksiona.
Dzieki cukierasekProblem jest w tym ze ja sie sama glupio czuje i wydaje mi sie ze sa okropne! jest mi poprostu glupio sie rozebrac mimo ze mam wysportowany brzuszek, jedrny tylek i ladna twarz. Moje piersi odbieraja mi ochote do seksu.

Gość Zakompleksiona.
kabel- ale odpowiedz mi czy piersi maja jednak znaczenie? o to mi chodzi. Bo ja sie blokuje i wydaje mi sie facet udaje, ze nie jestem taka pociagajaca jakbym mogla byc np w staniku):

Gość Zakompleksiona.
No bez przesady- oczywiscie ze nie zwisaja mi do pasa! chodzi o to ze nie moge np wyjsc w podkoszulku bez stanika i nie maja ksztaltu jak u jakies modelki.

Gość tosamoo
Mam taki sam problem. W ubraniu laska, bez juz nie bardzo i to wlasnie z powodu intensywnego odchudzania w przeszlosci,tez mam obwisle piersi . Ja przyznalam sie facetowi jakim mam problem i dlaczego jak ognia unikam sytuacji intymnych sam na sam, a on tylko odetchnal z ulga, bo myslal, ze nie chce posunac sie dalej z innego powodu, np. ze moze chodzi o niego.

Gość Zakompleksiona.
Rozowa sraja- ty to potrafisz pocieszyc...

moze podam inny przyklad nieco omijajac piersi....czy jesli kocham to powinienem zwracac uwage ze moja molosc ma 6 kg za duzo ? albo obgryzione paznokcie? niemodną fyzure, zeza czy bog wie co jeszcze ?????????? Nie !!!

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
ubierz stanik, ale taki żeby był przezroczysty, i ładnie upinający piersi, jeśli będzie pokazywał więcej, niż jakby go nie było, to plus dla ciebie. Wierz mi ,że więcej seksu jest w kobiecie przeźroczystej bieliźnie, niż kopletnie gołej. Wierz mi stary jeebak ci to mówi, a jeśli jeszcze dogadasz się w jakimś sekshopie i kupisz seksowny staniczek , to facetowi fiut, guziki w rozporku wyrwie z radości. Przecież nie jesteś murzynka z buszu żeby z gołymi cyckami latać, prawda....

Gość Zakompleksiona.
oh dzieki!...Ja naprawde mam jakies schizy bo np leze sobie z facetem i on patrzy na mnie zachwyconym wzrokiem i mowi np: jaka ty sliczna jestes, jak wiosna! a w mojej glowie poploch bo jak moze cos takiego mowic skoro moje piersi nie sa "sterczace" i jak on moze tego nie zauwazac! wiec czesto robie sie czerwona jak burak i jestem strasznie zazenowana...

Gość Zakompleksiona.
Rozowa sraja- maly fiut chyba jest gorszym problemem niz obwisle cycki...

no ty mała trzpiotko, mam to samo z moją starą, wstydliwa, a jak mnie dorwie, to mało na śmierć mnie nie zarucha

Gość Zakompleksiona.
Mozesz sobie mowic co chcesz- do mojej urody nie mam zastrzezen bo wiem ze jestem ladna a nawet bardzo ladna( nie chwalac sie). Tylko te piersi gdyby byly inne bylabym szczesliwsza.

Gość tosamoo
zakompleksiona, nie zmienisz juz tego, wiec masz dwa wyjscia: albo sie dalej zadreczac, albo zaakceptowac swoj wyglad. Ja tez wolalabym miec jedrne i sterczace piersi, ale wiem, ze to juz niemozliwe. Mowi sie trudno.

Gość Zakompleksiona.
Sraja ty tak powaznie czy chcesz mi zrobic na zlosc?

Gość tosamoo
a na to cos o nicku rozowa sraja nie zwracaj nawet uwagi. Jak widzisz niektorzy sa strasznie sfrutrowani:D

Gość Zakompleksiona.
Tosamo- to jest strasznie niesprawiedliwe bo nigdy nie moge zalozyc jakies seksownej sukienki czy bluzki z odkrytymi plecami ktora trzeba nosic bez stanika. Moj obecny facet powiedzial mi ze mam ladny biust(!)i uwielbia mnie tam calowac w co oczywiscie nie wierze i tylko mnie tym zdolowal. No i ta SRAJA do tego taki zlosliwy.

Pitagoras zabraniał pierdzenia ma racje, to nie jest tragedia, z reszta jak kazda kobieta mozesz przesadzac:P ja czasem tez przesadzam, a ja mam maly tylek i cycki, i za duzy brzuch ,a niby tez jestem szczupla i czasem zdaza mi sie, ze uslysze komplement i tez wstydze sie pokazywac nago mojemu chlpakowi :( tym badziej,ze ejstem dla niego 1 , no chyba, ze o czyms nie wiem . A czy opiersi tez rosna do 18 roku zycia ??

no widzisz tym się faceci różnią od kobiet, jak mówiże masz ładny to tak jest, ładny bo mu się podoba, możesz go nawet na plecy zarzucać ,ale się podoba i gites

Gość Zakompleksiona.
Dzieki za mile slowka(: troche mnie to podbudowalo, moze nie bede o tym myslec. Moze faktycznie przesadzam sama nie wiem. Szkoda ze nie moge wam wyslac zdiecia bo jestem w pracy(:

pitagoras ma racje :)....nie przejmowal bym sie za bardzo srają pewnie ma nie wiecej niż 19 lat a o cyckach wie tyle ile obejrzy na filmie ,swierszczyku....

Gość amingora
miałam podobny problem i bardzo nad tym ubolewałam:( przed pierwszą ciążą nie byłam patykiem ale grubasem tez nie,miałam ładny biust...w ciąży makabrycznie przytyłam,później nie mogłam tego zrzucic,a jak po długim czasie już sie odchudziłam to i odchudziłam swoje""balony"na poczatku diety było jeszcze jako tako ,ale później szok! straciłam nie dosc,ze biust to i jeszcze ich kształt! zrobiłam sie normalnej ,ładnej budowy ale te cycki:(:(......... dla mnie wygląd był bardzo ważny,dbałam o siebie jak cholera..płakałam jak patrzyłam na biust..było mi strasznie przykro i żal przede wszystkim bo ładny i spory biust jest przecież atutem każdej z nas... byłam niezła laską,ale biust trzymałam schowany i nawet nie było co eksponowac... teraz jestem w 7 mcu drugiej ciaży... znów utyłam("chyba już tak mam w ciąży") cycki mam fajne..a dupe wielka:) już sie nie mogę doczeka kiedy urodze i schudne..znów sie zrobie na bóstwo i założe szpilki..dosłownie,ale tak strasznie boje sie tego do czego tak łatwo można się doprowadzic...wiem,ze duzo winy jest w nas samych..w tej całej pogoni za super sylwetka,w stosowaniu tych wszystkich diet,które potrafią zniszczyc to co w nas kobietach jest prawdziwym pięknem..i jak sobie pomyślę,że mam miec takie jak przed ta ciażą to mam ochote sobie w łeb strzelic!!!

wy kobiety macie przerąbane :O....walnie ktos w Tv jakis wzorzec i wszystkie biegaja do solarium sauny, fitnesu, aerobikow robicie sie wg was na bostwa...ale popelniacie jeden blad !....nawet nie zapytacie nas czy sie to nam podoba :O....tylko wymowki potraficie robić ze facet nie zauwazyl nowej opalenizny,fryzury french paznokci....my to zauwazamy ale nie mowimy o tym ...poprostu podobalyscie sie nam takie jak przedtem...:O