Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga jaka jestem durna

zdradzal- zemsta!

Polecane posty

w skrocie: blismy zareczeni, po wspanialym okresie z kwaitami i kolacjami zaczal sie terror, jestem taka i smiaka, nikomu sie nie podobam, mam sie ubierac tak i tak, zapominanie o rocznicach, wieczne telefony od kolezanek, pretensdje, brak seksu, nieodbieranie telefonow, krzyki odeszlam mialam dosc, codziennie plakalam przez tego czubka chcial wrocic, nie chcialam minelo pol roku ja chcialam wrocic, on mnie upokorzyl i nie chcial okazalo sie po czasie ze faktczynie mnie zdradzal, chce zemsty, musze utrudnic temu gnojowi zycie a wtedy zaczac od nowa wiem ze zemsta jest toksyczna dla mnie itp ale tego wlasnie teraz potrzebuje, macie jakies swoje patenty na to, by sk... popamietal?

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
napisz w kiblu na ścianie, że ma małego fiuta i podaj jego numer telefonu

Gość ktoś z kafe
to Ci nie pomoże :O

nie lepiej zachowac klase i byc ponad to? mi by bylo szkoda energii

Gość photq
dokładnie, lepiej nie bawić się w żadne zemsty...bo po co...trzeba mieć swoją godność...

chce takiej zemsty, zeby nie wiedzial ze to ja! godnosc godnoscia, a zli ludzie nigdy nie placa za zlo ktore wyrzadzili innym. nazre sie swoja godnoscia, a jemu wszystko ujdzie plazem!

Gość widocznie...
to już nawet nie chodzi o godność, ale o to, że zemsta NIC Ci nie da. Po co Ci to? Olej gnoja, i zacznij żyć swoim życiem.

Gość klozet desk
wysmarój mu klamki od samochodu psim gównem

Gość moj byly taki jest
rozwal mu jakos jego obecny zwiazek:P np skoro wiesz ze to taki dziwkarz, to zacznij z nim pisac pod innym numerem gg, rozwijaj znajomosc a jak Ci poda maila czy telefon to napisz mu jakiegos sprosnego smsa, w ogole ciagle mu je pisz, zeby zobaczyla je jego obecna panna:P

Gość widocznie...
"rozwal mu jakos jego obecny zwiazek" co za durny pomysł :O Dlaczego ma się mścić na jego obecnej dziewczynie? :O

Gość moj byly taki jest
wyswiadczy jej przysluge, skoro to taki palant to i tak predzej czy pozniej ja zdradzi:P

Gość moj byly taki jest
a skoro koles na to poleci to to bedzie z pożytkiem dla jego panny, ze sie o tym wreszcie dowie

Gość widocznie...
niekoniecznie. Zamiast wyświadczyć jej przysługę, może ją skrzywdzić.

zwiazku nie rozwale, bo wiem jak to boli. moge na niego doniesc ze robi walki przy podatkach, ale to juz hardcore wiec tez odpada. i jestem w ciemnej dupie, bo za dobre serce mam:( ale wysmarowanie gownem auta to juz jakas mysl;) ale lepiej swoim wlasnym, nie chce dotykac psiego gowna! dajcie jakies pomysly, od samego gadania co mozna zrobic czlowiekowi robi sie cieplej na sercu:D

Gość no no nnnno
"od samego gadania co mozna zrobic czlowiekowi robi sie cieplej na sercu" Ty jakaś dziwna jesteś :O:O

Gość lusesita la borge
gadanie, ze się mścić. Mścij się właśnie, bo dziad nie bedzie wiedział, że ma miec w ogóle wyrzuty sumienia. Możnaby pokazywac klase, ale nie takiemu durniowi, co nawet nie zauwazy, że to klasa. jak sie zemścisz to ci będzie lepiej:) Proponuję jeszcze powiedziec , że przywlókł ci jakąś wenere, to nie będzie bzykał przez jakiś czas w obawie, ze zarazi swoją ukochaną obecną:) Jak coś jeszcze wymyśle na tego smiecia to napiszę:) Pozdarwiam.

zle zabrzmialo: chodzi o to, ze od samego planowania, nawet jesli nic nie zrobie lepiej mi sie robi, skupiam zle uczucia na tym planowaniu. no nic, zabrzmialo nietęgo;)

choroba weneryczna... to hipohondryk, umrze na zawal na taka wiadomosc..;) ale wtedy musze sie ujawnic, zbada sie, okaze sie ze ejst zdrowy a ja jakiegos syfa mam. wiec wyjde na tym chyba nienajlepiej

co się nie mscić? zemsta oczyszcza, jest słodka, jest boska- a ile przy tym zabawy:> daj ogłoszenie o wynajmie taniego studenckiego mieszkania na portalu dla studentów i podaj jego nr tel.:D

Gość lusesita la borge
jak juz bedzie szedl po wynik to ,mu zdradzisz ten żarcik:)

scisle centrum, dostep do netu, pokoj z balkonem za 200 zl hihi podam komorke sluzbowa;) musze odczekac zeby nie mogl tego skojarzyc ze mna

i koniecznie powiem kumpeli zeby zadzwonila, zebym mogla uslyszec jaki jest wk... hehe cos jeszcze dorzuce do tej malej zlosciwosci!

gwarantuję, że facet nie da rady, teraz jest goracy okres poszukiwania stancji w korzystnej cenie na gwałt:D facet sie spieni;D

Gość daj ogloszenie ze
facet hojny szuka dziewczyny ktora zasponsoruje, podaj jego lub...jej nr

Gość daj ogloszenie ze
hojny....nie wiem czemu mi zrobiło ch i cenzure...

Gość daj ogloszenie ze
no kurde co jest H O J N Y