Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

just perfect me

ratunku!!!!poprwka z matmy

Polecane posty

jutro mam poprawke z mtmy zawsze bylam dobra uczennica a w tym roku jakos podwinela mi sie noga i mam poprawke strasznie sie boje choc mialam korki i wogole jestem przygotowana ale mi sie wciaz zdaje ze niewystarczajaco.....

w tym roku po prostu mialam sporo problemow i wypadek duzo czasu w szpitalu spedzialam konkretnie prawie 2 miechy...a ta nauczycuelka to niezla suka

Gość teraz to już nikt Ci nie
pomoze... weź głęboki oddech, zrelaksuj się. Jeśli wiesz, że czegoś możesz zapomnieć to zapisz sobie na kartce(przepisywanie czegoś pomaga zapamiętać), ale nie zabieraj jej ze sobą. W której jesteś klasie?

to napewno sobie poradzisz... dasz Nam znać jak Ci poszło..jestem pewny już teraz, żę pozytywnie :) ale to fakt..idź na spacerek..pomyśl o tym co sprawia Ci kłopot i po spacerze weź sobie powtórz.. i ot cały problem rozwiązany.. :)

jeśli brałaś korki i sie uczyłaś do tej poprawki, to mogę tylko życzyć powodzenia :) spróbuj się zrelaksować, bo w stresie mózg nie jest zbyt aktywny i wydaje Ci się, że niczego nie wiesz, jak stres opadnie będziesz mogła łatwiej odtworzyć to, czego sie nauczyłaś.

najbardziej boje sie tego ze stres mnie zezre i zwyczajnie polegne na błahych zadankach podobno nie sa trudne w sumie dla głabow...przeciez nie zdajemy na 6

dlatego postaraj się odprężyć. Jeśli dojeżdżasz do szkoły to wysiądź przystanek wcześniej, albo idź dłuższą drogą, dotlenisz się tak i trochę pomoże. Oczywiście wyjdź z domu wcześniej żeby się nie spóźnić :) i uwierz w to, że dasz radę. i nie zapomnij się pochwalić na ile zdałaś :)

tak dojezdzam ale i tak musze zawsze kawalek dojc bo to dosc odlegle miejsce.oki jutro odswierze ten temat o tej samej porze co dzis i wam dam znac:)3majcie kciuki

powodzenia ;)

no masz szczęście, że zdałaś ;p gratuluję ;)