Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuczek66

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość zuczek66

Mam faceta, tz miała. Planowalismy slub i wszystko. Pojechał na wakacje za granice. Wiele razy obiecywał ze wroci. Wierzyłam mu.. Mial wrocic na poczatku sierpnia to nie bo cos tam.. Teraz mial wrocic pod koniec. Oswiadczył ze zostaje i bedzie sie tam uczył w szkole i w ogole . Powiedzial ze z nami koniec i zaczął wyzywać. W przed dzień naszej 4 rocznicy...

Gość ale to juz było
a czemu wyzywał?

Gość zuczek66
Szczerze? nie wiem. Mowi, ze jestem pojebana, bo co mówie ze tesknie? Raz mówi, ze kocha nad zycie, a naptepnym razem zachowuje sie jak nie on.. Nic mu nie zrobiłam..

Gość zuczek66
co o tym myslicie?

Gość 14vaneSSa
Jak każdy facet! Znalazł tam sobie nową kobietę do je....a i już. Mężczyźni myślą jajami, a nie mózgami. Tak było, jest i będzie!

Gość idoko
Obrażaniem chce Cię wytrącić z równowagi - żebyś i Ty go poobrażała. Dzięki temu zniwelują się jego wyrzuty sumienia "zachowałem się jak cham, ale ona też lepsza nie była". Gorzej (dla jego sumienia oczywiście), jak dalej będziesz miła (ale nie dawaj się obrażać broń Boże) - bo wtedy będzie żył w poczuciu że mimo wszystko świnia z niego i cham, a nikt tak nie lubi się czuć , każdy lubi mieć dobre mniemanie o własnej osobie :)

taaa skoro mowil ze jestes pojebana tol widocznie mial powod przyznaj sie, co zmalowalas?

Gość zuczek66
Nie wiem o co mu chodzi. Miał czasem takie wybuchy. Wiele razy mówil ze zrywa a pozniej ze znów bądzmy razem... aja tak głupia wybaczałam.. I co teraz.... Traktuje mnie jak ehh..

Gość sdfsdfsdf
popieram idoko - chce zniechecić soie Twoją osobe aby nie mieć wyrzutów sumienia , psychologiczna zdolność człowieka o w miare rozbudowanym ego

Gość zuczek66
CZy on robi na złość to, ze np. ustawia sobie na GG opisy lekko wyzywajace do innych kobiet?

Gość zuczek66
O:D No ciekawe:D