Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkii_54

Poradzicie coś ?

Polecane posty

Gość gkii_54

Kurcze potrzebuje waszej rady...Mój facet kiedyś mi powiedział (myślałam wtedy , ze to w żarcie:O) , ze mam nie isć do przyjaciółki,która właśnie wróciła do Polski. Pare dni temu umówiłam sie z nim , ze gdzieś razem pójdziemy , ale przed spotkaniem wpadłam na "kawke" do kumpeli. Kiedy wyszłam , byłam punktualnie w umówionym miejscu gdzie już na mnie czekał. Powiedziałam mu gdzie byłam, co robiłyśmy itd ,a on sie na mnie obraził , ze skoro mi zabronił(!) i ja poszłam i tak , to widac jak sznuje jego zdanie :O Kurcze przecież ja też mam koleżanki i też chce sie z nimi spotykać , a przecież nic złego nie robie :( Teraz sie do mnie nie odzywa , a dowiiedziałam sie , że wczoraj balował a dziś wyszedł z kolegąami :(

Gość gkii_54
Sorry za błędy ale szybko pisałam :O

Gość o koorva
ile wy macie lat? Albo czy ktores z was sie leczy na głowe? Bo obu by sie wam terapia przydala. Jemu bo myśli ze ma cie na wlasnosc a tobie bo jeszcze sie zastanawiasz o co kaman :o , u mnie po takiej akcji ma w ryja i wynocha...

każdy z nas ma swoje potrzeby bycia z przyjaciólmi i nikt nie ma prawa tego zabraniać nawet twój facet

Gość gkii_54
Nie ,nie spotyka jestem pewna na 100% , tylko co ja mam teraz zrobić , bo kurcze w szoku jestem , ze tak mi powiedział. A po za tym ja mam 22 a on 23 .

Gość idoko
I kolejny facet który szuka dziury w całym... by mieć potem usprawiedliwienie na swoje niefajne zachowanie. "Nie liczysz się z moim zdaniem (bo jednak poszłaś do tej kumpeli), to i ja nie pozostanę Tobie dłużny - idę na balangę!" A co ma być chłop gorszy i super lojanlny jak Ty nie jesteś?! (ostatnie to ironia of course)

Gość typ
sweet a jakie to ma znaczenie?

kpina?:] zakazał Ci z jakiegoś konkredtnego powodu? ma coś do tej dziewczyny, uważa ją za złą osobę dla Ciebie? bo jeśli tak to może dla Twojego dobra. ale jesli to tyko głupi kaprys, to nie zgadzaj się na takie gry.

Jak Ci facet zabrania chodzić do koleżanki to go olej po prostu, bo to bez sensu