Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krkkr44

CZY WYPADA SIE UBRAĆ NA ŚLUB NA CZARNO??

Polecane posty

Gość syla...=
raczej nieee ;)

Gość krkkr44
PYTAM BO NA MOIM ŚLUBIE narzeczona kuzyna i on byli cali ubrano na czarnoiteńko. on cały na czarno a ona też i do tego miała getry czarne do polowy łydek i czarną bluzke na to

Gość ee wlasnie usluszalam jak
M Bojarska Ferenc mowila,ze na wlasnym slubie byla na czarno. I zdjecia pokazywala Niektorzy taki styl mają

Gość ee tamn zpossd
normalne ubranie. co ty hcesz ?

Gość nm
tak wypada,czerń jest bardzo elegancka i nie musi kojarzyć się smutno czy pogrzebowo,wiele pięknych sukien czy kostiumów jest właśnie w tym kolorze...natomiast zdecydowanie nie wypada przyjść na ślub w getrach!!!!!!!!!!!!! jeśli jednak ktoś idzie na ślub w czarnej sukience czy garniturze to jest to ok,jak najbardziej wypada....z resztą klasyczna tzw mała czarna jest od wielu lat uniwersalnym strojem na wszelkie okazje i zawsze wygląda pięknie!!!!

Gość ee tamn zpossd
A DLACZEGO W GETRACH NIE WYPADA???NO CO WY????

Na moim ślubie była jedna laska, żona kuzyna męża, ubrana na czarno, czarna spódnica, bluzka, czarne kabaretki, do tego krwistoczerwone szpilki, i farbowane czarne włosy. Wyglądała jak wampirzyca, ale całkiem fajnie, i co, miałabym ją wyprosić z sali, bo na czarno nie wypada? Pierdolić konwenanse:-P

Gość żebyście Wy zawsze były takie
tolerancyjne i "pieprzyć konwenanse" :o

Gość nm
w getrach nie wypada bo wesele to jednak elegancka impreza na którą należy się ubrać z klasą...a nie jakieś młodzieżowe durnowate umcyk umcyk czy sztachet party w remizie-nawet jeśli zespół gra podobny to mimo wszystko należy się ubrać z klasą,skoro mężczyzna ma obowiązek przyjść w garniturze to wypada żeby kobieta też ubrała się w coś bardziej eleganckiego niż strój codzienny o charakterze sportowym,jakim są dla mnie getry...no bez przesady ale raz na jakis czas można chyba się trochę wysilić i ubrać w coś eleganckiego...a jeśli już ktoś wykaże się kompletnym brakiem gustu i dobrego smaku to oczywiście,że się tej osoby nie wyprosi,to by już było przegięcie...w końcu to o tej osobie będzie potem połowa gości miała złe zdanie i to ta osoba zostanie potem objechana na takich topikach jak ten ;)

Gość bfbfbfbfbfb
No ja na weselu byłam ostatnio w czarnej sukience, ale do tego różowe bolerko, bransoletka i duże kolczyki. Czerń przełamałam żywym kolorem i było ok.

ja idę za miesiąc na wesle iteżkupiłam czarną sukienkę i jest śliczna:)

Gość nie oplaca sie
WYPADA

Gość sidoonia
Może i wypada, ale po co?