Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monotonna

jak ukryc malinke??

Polecane posty

Gość monotonna

Siema mam idiotyczne pytanie ; p no ale tak sie stalo ze mam brzydkie malinki na szyi nie wyglada to zbyt ciekawie ani estetycznie a wrecz oblesnie i chcialam Was zapytac o jakies domowe sposoby na przyspieszenie znikania ; p ps. fluid ani podklad nie wchodza w gre bo juz probowalam i nic -.- ; p

Gość monotonna
no obrzydliwe raczej nie jest przeciez jak sie kogos kocha to bardziej przyjemne... tylko chodzi o to ze po prostu sama wiem ze to nieestetyczne i zalezaloby mi zeby szybko zeszlo... ; p

Gość Pitagoras zabraniał pierdzenia
co za głupka masz za chłopaka, toż malinki pipce są o niebo przyjemniejsze, kopnij w jaja piździelca co udaje wampira, anie wie do czego służy pisda

Gość Bladousta
po chuja sobie malinki robic :P a raczej dawac robic :p raz ze nieprzyjemne, dwa ze potem trzeba kamuflowac :p

przecież to normalne, że czasami kogoś poniesie;) dzieczyny, wyluzujcie polecam arafatkę ;p

Gość na pewno taaaaaaaaaaaaaaaa
odezwaly sie wszystkie rozwazne, ktorym nikt nigdy malinek nei zrobil, czy co? a co to, grzech? W Y L U Z U J C I E :d

Gość Bladousta
jestem bardzo wyluzowana ;) mnie po prostu malinki nie kreca ;) ale jak juz masz dziewczyno to nos apaszke albo golf i ju ;) korektory i podklady tu na niewiele sie zdadza bo i tak widac ze costam jest ;)

Gość ..Fajowaa.
Powiem wam tyle mi dzisiaj mój chłopak zrobił chyba z 5 malinek ... I to jest przyjemne nawet bo jeśli się kogoś kocha to takie rzeczy są miłe. Ale ja mam teraz taki problem bo jedna z malinek jest bardzo duża i na środku szyi i to też nie za ładnie to wygląda. Może poradzicie jak zrobić żeby to szybko znikło a nie tylko krytykujecie.

Gość jgugytff
mi też ktoś kiedyś zrobił rzeszę malinek to chodziłam w golfie bo wyglądałam jak ofiara przemocy domowej :P... ale miło było to się opłacało :P

Gość razmus
siema wróciłem dzisiaj z dyskoteki no i na moim ciele znalzłem trzy malibnki nie pamiętam nawet kto je zrobił :D ale najlepszym i najbardziej skutecznym ,,lekiem " na malinki jest mąka ziemniaczana moze głupio brzmi ale skutki widac juz po 10 minutach :D a jak to ne pomoze to wkładamy łyzke do zamrażalki na około 10 minut :) przykładamy do malinki i masujemy zimna łyżka :D tylko jak masz malinke ponizej pasa to nie przykąłdaj zimnej łyzki bo sb zaziębicie :D

Gość SarMat
Mi dokładnie dziś chłopak zrobił Malinke to jest bardzo przyjemne ;) i sama go o to prosilam mam 15 lat ale dziewczyny jak sie boicie rodziców to nie pozwalajcie zeby wam ja robił na szyji bo za c***a tego nie ukryjecie ja z moim chłopakiem jestem juz ponad 5 miesięcy wiec może sobie pozwolić na malinke w takim miejscu jak piersi i wygląda to bardzo dobrze ;) ale dla mnie malinki powinien robić ktoś kogo sie kocha i ktoś kto kocha ciebie a nir przypadkowy chlopak z imprezy ;** życzę znalezienie problemu ;** moja koleżanka jakoś ukryla fluidem nie wiem jak ale ukryla ;)

Gość gość
malinki sa niebezpieczne i moga wywolac raka

Gość dobi

Własnie chłopak zrobił mi ogromną malinke i ... nie chce zejść