Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do wiaryyyy

ludzie czy to prawda że kobiety takie jak Hinduski, Arabki chcą mieć jasną cerę?

Polecane posty

Gość nie do wiaryyyy

przeczytałam taki artykuł na interii gdzie jest napisane o tym jak te kobiety kupują specyfiki, które rozjaśniają skórę i zasłaniają się przed słońcem!! http://kobieta.interia.pl/news/rasizm-w-butelce,1167395 a u nas w Polsce dziewuchy trzaskają się w solariach i jadą na samoopalaczach! !! świat po prostu zwariował!!!

Gość tak to juz jest
na świecie :). U nas się opalają bo wszyscy mają jasną skórę i chcą się wyróżniać.

Specjalnie mnie to nie zadziwia, to normalne, że kobieta zawsze chce mieć inną urodę od tej, którą ja obdarzyła natura;)

Gość MarionnoiraM
espanolaaaa poprostu nic dodac nic ując.sama prawda

głupie i szkodliwe takie wybielanie, tak samo jak i opalanie szkodzi, ja tam lubię swoją bladość;)

Gość nie do wiaryyyy
ja już chyba sobie odpuszczę solarium:P lepiej być prwdziwą i oryginalną n iż podrabianą:P

no własnie:) a poza tym mówią że blade jest w modzie:D czytałam kiedyś na wp jakiś artykuł o tym jak gwiazdy unikają słońca bo dbają o skórę;) np madonna

Szkoda, że nie urodziłam się z taką karnacją jaką mają Arabki:( Ale jakbym się z taką urodziła, to chciałabym być pewnie taką białą ścianą jak teraz:p

a ja bym chciała mieć jasna świetlistą cerę, bez żadnych sińców pod oczami itp. nie to co teraz do tego piegi uwielbiam piegi, ale mam ich tylko troszkę:(

Gość nie chodzi o to że się nam zaw
e nie podoba... Tylko o to, że jak coś się różni, to jest fajne. U nas Polscy kastraci W SKARPETACH PONACIĄGANYCH DO KOLAN PODNIECAJĄ SIĘ GORĄCYMI BRAZYLIJSKIMI LASKAMI, TO SIĘ RODZIME BLACHARKI prażą na brąz. Bo na tle białych kobiet się wyróżniają. A tam każda chce być blond księżniczką o bladej cerze, bo wszystkie sa ciemne. Proste:O W tv w Hiszpanii, we Włoszech, Turcji pracują prawie same "blondynki". Faceci tam się gapią na nas, jak widza piegi, śmieją sie i ich dotykają:O Tak samo pieprzyki. Bo u nich się jest ciemnym w całości. Po prostu. W ogóle ich niezdrowo interesuje wygląd białych kobiet:O

Gość manicpanic
naprawdę arabów czy innych podobnych niezdrowo interesują białe kobiety?? jak to właściwie jest? już się boję do Angli jechać:D:D:D

Gość ona wspolczuje
wiec jezeli chodzi o kremy to np murzyni maja specjala ktore powoduja ze ich skora staje sie jasniejsza!! i to jest prawda...

Gość a co tam jestt
jestem w szoku!!

Gość śliczna mała
Nigdy w życiu nie chciałabym mieć jasnej cery :o Obrzydliwa różowa skóra jak na świni, w dodatku widać wszystkie żyły. Biedne blondyny, tak mi was żal 😭

Gość a co tam jestt
ale to jest szokujący fakt! biała cera jest najbardziej pożądaną! :P

Gość a co tam jestt
a co to ma do rzeczy robaczek:P

Gość w australii tez jasna cera
jest czyms najpiekniejszym ( u białych zreszta)

Gość blurejka
Dokladnie tak jest. W Indiach moja jasna karnacja wzbudzala podziw i zazdrosc, a jak mowilam, ze u nas kobiety chodza do solarium, bo ciemna skora uwazana jest za atrakcyjniejsza, to nie chcialy wierzyc:D

Gość a co tam jestt
a ja myślałam że w Idiach tamtejsi tubylcy myślą że biali wyglądają jakby byli chorzy:D:D:D

Gość blurejka
Nie, no co ty:D Za chore moga jedynie uwazac bardzo chude kobiety . Tam chudosc to oznaka biedy.