Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję za wszyskie chwile szczęścia jakie są we mnie dziekuję za sobotnie plany ,które budziły moja wątpliwość - a nich się dobrze dzieje dziękuję za nowy kurs na który mam zamiar się zapisać dziękuję ,że tyle możliwości przede mną dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ co prawda rzadko tu ostatni zagląm ale dzięki częstym wpisą na topicu nabrałam zwyczaju dziękowania kilka razy dziennie za rózne rzeczy ,sytuacje. Polecam topic osobą , które chcą wyrobić w sobie systematyczność :) i pozdrawiam

dziekuję, że zime polubiłam :) dziekuje za wspólne zimowe sportowe spotkania z rodziną i znajomymi dziękuję za zdrowie dzieci, moje i rodziny dziękuję ,że walczę o siebie dziękuję ,że uczę się na błędach dziękuję za Tajemnice życia OSHO dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

oj daawno tu nie byłam;) szukałam szukałam aż w końcu znalazłam;) dziękuję za to, że.. .. ząb póki co nie boli; .. mam chwilę dla siebie; .. schudłam 6kg a sylwester tuż tuż;) .. nauczyłam się zdrowo odżywiać i nie ciągnie mnie już do fast foodów!! .. czuję się kochana i kocham;) .. jestem ukochaną ciocią mojego bratanka! .. mam piękny salon i w końcu czuję się jak w domu; .. odnowiłam stare kontakty; .. odżyłam; .. znowu coś się dzieje w moim życiu; .. mam świetne relacje z moim szefem; .. częściej się śmieję; .. znalazłam ten topic i będę mogła zajrzeć tu później ;)

Gość fanka Star Trek
a ja dziękuję telewizji AXN SF za 10 -godzinny maraton filmu Star Trek w 10 odcinkach który rozpocznie się dziś o godz 13..............super.

Jeju, ktoś odgrzebał mój topik :D Może i dobrze, jako ze mam za co dziękować. A wiec dziękuje za zdrowie, moje i mojej rodziny, za szczęście i za miłość, i za seks ;) i za to że mam szczupłe nogi i już nie jest to pobożne życzenie na przyszłość tylko fakt dokonany :)

szukamcałościwdziurze witam ponownie;) Twój topic ciągle chodził mi po głowie, bo dawno temu został przeze mnie całkiem przypadkowo porzucony;) a więc dziękuję za.. ..świetnie spędzony sobotni wieczór; ..uśmiech od ucha do ucha; ..dobry sex;P ..zimę i morze tuż tuż;) ..kochanych rodziców; ..to, że mam jeszcze trochę alko na drinka;) ..to, że jutro zaczynam pracę o 10 a nie o 7 jak to zwykle bywa;) ..to, że kocham i jestem kochana;)

Dziękuję za to, że.. ..w domu jest nadal cieplutko;) ..rozwiązało się parę problemów; ..pojawiło się kilka ciekawych opcji; ..kocham i jestem kochana; ..jestem adorowana; ..jest coś takiego jak galaretka w czekoladzie;) ..babci goi się ranka; ..mam poniedziałek już za sobą; ..jutro już wtorek; ..usłyszałam dziś przezabawny komplement; ..jestem spokojna, szczęśliwa, bezpieczna;)

Dziękuję za.. ..przepiękny widok za oknem; ..zbieg okoliczności; ..ekspres do kawy; ..nagrodę; ..miłą niespodziankę; .."luksus"; ..spokój; ..miłe chwile; ..babkę od babki;) ..to, że kocham i jestem kochana

Dziękuję za.. ..super wigilię i after party;) ..nową rodzinę; ..to, że obeszło się bez krzyku; ..luz i spontan; ..śmiech i zwariowane pomysły; ..spokój duszy; ..ciał szał;P ..relax; ..ciepłe piece;) ..słodziaka; ..mizianko po plecach;) ..to, że w końcu na imprezę będę mogła założyć mini;) ;) ;) ..Wesołe Święta;)

Eeiden 🖐️ :) dziękuję za to, że te święta upływają spokojnie i że mogę już swobodnie oddychać. Wszystkim tu zaglądającym wesołych i radosnych Świąt życzę, a przede wszystkim odnalezienia tej magii, która im towarzyszyła w dzieciństwie.

Gość D Z I Ę K U J Ę
za: 1) za to że mam zdrowe dzieci i męża oraz całą rodzinkę 2)że mam dobrą pracę 3)że mam szczęśliwą kochającą się rodzinę,możemy zawsze na sobie polegać 4)Za to że mam jutro wolne i nie muszę wstawać o 5:30 rano aby o 7 stawic się w pracy. 5)Za udane Święta,wigilia była super,jutro też zapowiada się miły dzień

Dziękuję za.. ..to, że odnalazłam w sobie pokłady energii by się bawić, by żyć, by czerpać z życia co najlepsze, że wybieram lepiej, że nie "spinam się" już tak często, że uczę się luzu, że pracuję nad sobą, że mogę się cieszyć miłymi chwilami z przyjaciółmi, że widać że schudłam;), że mam ciepło w pokoiku i mogę leżeć z gołą pupą na wierzchu;), za babcię którą kocham nad życie, za mojego dentystę który stara się by każda wizyta u niego była bardziej przyjemnością niż koniecznością; za to, że kocham i jestem kochana;)

Gość muszę sie z tym zgodzić
z tematem

Dziękuję za.. ..szczęśliwy wskok w Nowy Rok; ..to, że obiad sam się robi; ..to, że nie rozpoczynałam pracy od poniedziałku; ..saunę dzięki której doszłam do siebie; ..spojrzenia obcych mężczyzn; ..płaski brzuszek i jędrną pupę;) ..mądre słowa; ..wątpliwości dzięki którym patrzy się trzeźwo na świat; ..przeleżaną niedzielę; ..przyjaciół nowych zaklepanych oczarowanych;) ..mamę, tatę, babcię, ciocię, bratanka, brata, bratową.. brata.. ..to, że kocham i jestem kochana http://f.kafeteria.pl/emotikony/serduszko.gif

Dziękuję za.. wrażenia, szampana, chwilę relaksu, wszystkich nas tu, K., plany, kaczki, chińczyka, 7, stałą wagę, pachę, ciał szał, bzy, "laparkur dźwięk skór", dzwoneczki w kropeczki, nie dla koguta dzwonki, sie wie sie je, linijkę, doznania, W., ubytki, czosnkiem go, .... love;)

Ooo, topik nawiązujący do świetnej piosenki :) http://www.youtube.com/watch?v=f1f9mmSXRxA Najśmieszniejsze jest to, że przez cały ostatnio rok słucham prawie tylko dżemu, a jakiś czas temu usłyszałem to w radiu i pomyślałem "o, świetne! ciekawe czyja to piosenka?" :P Dziękuję, że nie muszę w tej chwili dziękować, bo mi się akurat nie chce ;)

Gość ja ja ja teraz ja ja ja
dziękuję - za szczęśliwą swoją własną rodzinkę - za wspaniałego, zaradnego i pracowitego męża - za tylko trochę chorego synka ( mogło być o wiele wiele gorzej) -za to że możemy sobie pozwolić na wynajem mieszkania ( na razie nie stać nas na nic więcej) - za szansę na dostanie miejsca w żłobku dla synka w 2011 roku ( lepiej późno niż wcale)

Dziękuję za.. ..kochającą rodzinę; ..kawę z ekspresu; ..spokój ducha; ..powodzenie; ..wygraną; ..piękne oczy; ..D. i jego "cio-cię", że mnie tak mocno kocha całkiem bezinteresownie;) ..pyszną chińszczyznę mojego taty; ..dobre relacje; ..pomysł na kuchnię; ..łóżko z którego nie chce się wychodzić; ..drugą sobotę; ..to, że kocham i jestem kochana;)

Dziękuję za "szaleństwo niedzielnej nocy"; za poniedziałek bez bólu; za przytulaski i buziaczki mojego słodziaka bratanka i za to, że kocha bezinteresownie, że tęskni, że czeka, że cieszy się na mój widok i nie chce wypuścić do domu;) za "Piękności Ty Moja".... za zaufanie mojego przełożonego, za jego wyrozumiałość, zrozumienie, wdzięczność, szacunek, sympatię... ;) za to, że przytyłam "tylko" 1kg a nie dwa jak myślałam, heh; za bal na który się wybieramy; za tych wszystkich co mącą mi w głowie.. a niech mącą ;) za to, że jestem kochana i kocham..

Dziękuję za.. to, że mam pomysł na siebie;) że się zmotywowałam i postanowiłam sobie zrobić jakieś szkolenie,bądź kurs;) kawę z rana, cudownie pobudza;) postanowienie: schudnąć jeszcze 3kg;) grę świateł to, że chce się starać.. to, że patrzę inaczej.. to, że tak mocno mnie kocha..

dziękuje bardzo za Eeiden, że podnosi topik i pisze optymistyczne rzeczy 🌻 za pyszne ciasta (no dobra, zaraz poćwiczę i spalę ) za moje szczupłe nogi i to, że są coraz gładsze za to, że moje dzieci są zdrowe za to, ze mam forsę na to, co mi potrzebne za moje zdrowie za moje piękne gęste włosy (życzeniowo :() za miłość, której doznaję każdego dnia :)