Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za cudowny urlop, ciepłe morze, parzący piasek i w ogóle ;D za zdrowie moich synów, za to, że im się życie dobrze układa za nowo poznanych ludzi :) za to, że moje koty na mnie czekały, żaden nie zwiał i nie zginął za to, że moje marzenia właśnie się spełniają, bez wysiłku i łatwo :) P.S. Dobrze, że wróciłaś, bo sobie monologowałam długo jak Ciebie nie było tutaj.

szukam... :) ale jakie my wytrwałe dziękuję za to, że jestem bezboleśnie wolna od nałgów dziękuję za moje wyśmienite zdrowie dziękuję za przepis na ciasto dziękuje za czytadła dziekuje, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️ dziękuję , że dziewczynki skumaja

Dziękuję bardzo, bardzo za pozytywne załatwienie spraw urzędowych za zdrowie i dobre samopoczucie moich synów za to, ze mam z kim pogadac i się pośmiać za to, że staję się coraz zgrabniejsza bo chudnę :D za spełnianie się moich marzeń

dziękuję ,że schizy odeszły dziekuję, że jestem bezboleśnie wolna od nałogów dziekuje za pyszne meksykańskie danie dziękuję ,że mam takie fajowe córy dziękuję za zdrowie córek, moje i rodzinki dziekuję, że jestem pogodna dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dobrych znajomych

Dziękuje Szukamcałościwdziurze za ten wspólny rok na topicu. Dziękuję za pomysł jego załoŻenia. Dziękuje Ci za Twoją wytrwałośc, cierpliwość. wiarę (sobie też za to dziękuję :)) Dziękuje, ,że dzięki Tobie jestem w systematyczna i idea wdzięczności gdzies nie zaginęła. Dziękuję, ze potrafie i chcę czuć wdzięczność . Dziękuję, że czary mary równiez się spełniaja. Sto lat...... w radości..... i w spełnianiu marzeń {kwiatek] 🌼🌼

Dziś miałam tu nie wchodzić, ale coś mnie tknęło w środku nocy, ze coś przegapiam. :) I słusznie. To już rok, a mnie się wydaje, że topik jakby miesiąc temu powstał. Dziekuję że topik wciąż żyje i mi pomaga, a mam nadzieję że może innym czasem też (dzięki, Pogodna ❤️) za ludzi, którzy tu się pojawili, niektórzy na krócej, niektórzy na dłużej, ale wszyscy którzy weszli mieli i mam nadzieję że wciąż mają za co dziękować za to, że mimo wszystko zaczęłam dostrzegać dobre chwile i łapać drobne przyjemności :D za to, że jest we wszechświecie coś poza mędrca szkiełkiem i okiem, na co dowód dostałam niedawno, gdy coś mnie zmusiło do otwarcia kompa w środku nocy za członków mojej rodziny, którzy dobrze przeżyli ten rok, pokonali wszelakie trudności i spelniają marzenia :)

Dziękuję za dotarcie tam i z powrotem za udaną imprezę za zdrowie i szczęście moich synów za to, że wszystko mi się udaje, łącznie ze zneutralizowaniem pewnego ciekawego osobnika płci męskiej za spełnianie się moich marzeń

dziękuję za udany bardzo weekend dziękuję za moje fajowe córki i zdrowe, bezpieczne,rozsądne,uśmiechnięte ❤️ 🌼 dziękuję, że jestem wolna od nałogów dziękuje za moje zdrowie bardzo dobre dziekuję, że realizuję zamierzenia swoje dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za mój przydział obowiązków za zdrowie i szczęście moich synów za to, że autko sygnalizowało mi tylko konieczność wymiany oleju a nie awarię za ładną pogodę za dobrą atmosferę w pracy i za łatwość i przyjemność z jaką ją wykonuję

dziękuję za nagrodę dziękuję za piękną pogodę dziękuję za zdrowie dziękuje ,ze jestem szczuplejsza dziękuję, że ta fryzura jest strzałem w 10 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za ciepły dzień za to, że moi synowie są zdrowi na ciele i umyśle :D za piękne wrzosy do ogródka (jeszcze nie wiem gdzie posadzę, ale gdzieś miejsce znaleźć muszę!!!!) za to, że mi powiedziano, że schudłam i ładnie wyglądam :) za spełnianie się moich marzeń i bonus: za rozmowę i taniec z Wujkiem-Samo-Zło :D

Dziękuję za to że: 1) są takie topiki jak ten, w gąszczu chamstwa, bzdur i byle czego :) 2)potrafię się zorganizować w tym dziwnym świecie 3)mam mądrego instruktora jazdy ;) 4)mam pracę 5)mam najcudowniejszą rodzinkę pod słońcem :*******

dziękuje za mój radosny nastrój dziękuję za kwiaty dziękuję ,że mi ktoś powiedział ,że schudłam (hihi) wczoraj dziękuję za moje mądre,zdrowe, bezpieczne córcie i ,że tak dobrze się dogadujemy ❤️ 🌼 i ich powodzenie w nowej szkole dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dobrą atmosferę w pracy a to tak jest ,że świat się niezmienia tylko my inaczejgo postrzegamy

dziekuje za udany jak zawsze weekendowy wypad ze znajomymi dziękuje, że w dzień i w nocy wszystko mi sprzyja dziękuje za moją cierpliwośc i wytrwałość dziękuje za zdrowie dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku parnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️

Dzięki stokrotne za to, że chciało mi się zrobić porządki w ogródku za to, że moi synowie sa zdrowi i zadowoleni z okolicznosci wszelakich :D za to, że wszystko mi dziala jak należy!!!!!!! (Wszechświat słyszał?????????) za zaproszenie na kolejnego grilla :D (chyba muszę zbastować wreszcie) za spełnianie się moich marzeń

Najlepsze chwile od jakiegoś czasu to rok 2007 po wrześniu do połowy grudnia!!!!!!! :)

dziękuję, że pieniądze płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję ,że kociak jest zdrowy, przytulaśny, grzeczniutki,kochaniutki, sliczniutki, taki wymarzony dla mnie dziękuję za to ,ze moje córcie dobrze się mają, są szczęśliwe i bezpieczne , zdrowe i mamusi też to się tyczy :) dziękuję ,że to ciasto zawsze wszystkim bardzo smakuje dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dzięki za dobre samopoczucie od rana i to po grillu za zdrowie moich synów za to, że im się wszystko dobrze układa w życiu za dobry humor za marzenia, niech sobie będą i nie znikają :) xKamyk, niezła stopka, i jaka prawdziwa w dodatku :D

Dziękuję za to, że mam dach nad głową i nie jestem głodna za to, że moi synowie są zdrowi za to, że mogę sobie pozwolić na wiele rzeczy spoza zbioru tych najpotrzebniejszych za to, że jest cieplej za to, że jestem szczęśliwa bo i moi bliscy są szczęśliwi

dziękuję za zdrowie wszystkich mi bliskich dziękuję, że w moim życiu wszystko dobrze dziękuję za słoneczko w życiu moim i na niebie dziękuję ,że wiem, że zasługuję dziękuję,że jestem w szczęśliwymi trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za pogaduchy z córkami 🌼 dziękuję za dostatek w moim życiu

Dziękuję za dzisiejszy seans 3D z przyjaciółmi za zakupy po seansie za moich synów, ich zdrowie, studia, zdane egzaminy i zaliczone zaliczenia :) za to, że teraz mogę się zrelaksować przy piwku za to, że dziś się wyśpię na zapas

dziękuję, że jestem bardzo cierpliwą mamą dziękuję za to ,że mój gabinet coraz ładniejszy dziękuję ,za moją mamę dziękuję za bezpieczeństwo mojej rodziny dziękuje za moją ładną fryzurę dziękuję za piękną pogodę dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiąku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️ dziękuję za wysłuchanie modlitw