Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haieqdjhpoppqe

czy pazdziernik jest popularny?

Polecane posty

Gość haieqdjhpoppqe

jak pojde w tym tygodniu do USC to jest szansa ze bedzie wolny termin na 4 pazdziernika? to chyba mniej popularny miesiac niz te letniet

Nie bierz ślubu w październiku, przecież nawet dziecko wie: " W październiku ślub = kupa do muszli chlup" !!!!! Przestrzegam Cię!!!!

Gość szkoda...
to moze uda ci sie wziac slub tego samego dnia co ja!!!! pozdrawiam i wszystkiego naj🌼

Gość darshana
ja miałąm 20 października i powiem ze ten miesiąc jest super. zdjęcia ślubne z pleneru wyglądają olśniewająca -ta masa kolorów , poprostu super. ja tem jestem szczęśliwa. a w przesądy nie ma wierszyć , zreszta o tym powiedzonku nic nie słyszałam.

Gość sabat
jakbym miała wierzyc w przesady to zadna data nie byłaby dobra hehehe ja mam na pazdziernik 10-tego i nie wiedze zadnych przeciwskazań

Gość ale z tą kupą
to święta prawda! Jak weźmiecie ślub w paździeniku, to zobaczycie, że przez całe życie kupa bedzie Wam chlupać do muszli. Przerąbane!!

Gość rosso
tam gdzie ja mieszkałam, pażdziernik był najpopularniejszy. Niekiedy w sobotę były po 4 śluby ... po prostu wpadki wakacyjne

Gość haieqdjhpoppqe
kurcze masz racje, nie pomyslalam o tym...

Gość ...zainteresowana...
my zastanawiamy się nad październikiem 2009, przygotowania jeszcze nie rozpoczęte ale na dniach trzeba będzie zacząć szukać sali. ile wcześniej zaczęłyście przygotowania? nie przerażała Was październikowa pogoda?

Gość wiolkaK
hej.Ja mam miec slub 25.10.2008 przygotowania zaczeliśmy we wrześniu tamtego roku bo wiadomo jak to teraz z salami jest , co do pogody-mnie osobiście nie przeraża . Oczywiscie chciałabym ,żeby było ładnie wtedy udały by sie zdjęcia w plenerze ( kolory jesieni -super) no ale równie dobrze może nawet śniegiem sypnąć no cóż trzeba byc przygotowanym na wszystko heheh :D. W każdym razie cieszę sie ze to juz nie długo a pogoda to już naprawde drugorzędna sprawa.Pozdrawiam

Gość patilll
ja mam 24 pażdziernika przyszłego roku i pogoda mnie nie przeraża oczywiście może być ciepło ale też może sniegiem sypnąć ale co tam, a w przesady nie wierzę bo bym musiała nigdy nie wychodzic za maż każdy miesiąc coś ma ;)

Gość wiolkaK
Dokładnie :)

Gość fifka09
czy wy możecie mi wyjaśnic o co chodzi z tym powiedzeniem bo nie czaje o co z nuim chodzi. Jaki ma sens i znaczenie?

Gość patilll
a daj spokój dla mnie to nie ma zadnego sensu ktoś sobie wymyslił i tyle......tak jak na kazdy inny miesiac

Gość haieqdjhpoppqe
zalozylam ten topik bo nie wiedzialam czy mam szanse na slub za miesiac.temat troche poszedl w strone zabobonow :) ale na szczescie termin byl i slub juz za miesiac:)

Gość patilll
i bardzo dobrze gratuluje :))

Gość październik
Ja sama brałam ślub w sierpniu, ale październik jest chyba też popularny. U mnie świadczy chociażby to, że w tym październiku mamy 4 wesela - w każdy weekend.

Gość hola holafdsd
to wspolczuje wydatkow