Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

kursy jezykowe co wybrac

Polecane posty

drodzy kafeterianie może pomożecie mi wybrac jakis dobry kurs jezykowy, chodzi mi o angielski teraz jest tyle szkół, ze ciezko coś wybrac..co polecicie czy moze lepiej będzie chodzić na korepetycje? jest empik, profi lingua..i inne w sumie to sama nie wiem

Gość lektorka
po pierwsze to musi byc renomowana szkola, nie kus sie na jakies male nieznane i tanie szkolki bo ani tam lektorow nie kontroluja, ani poziom nieciekawy. poza tym wszedzie ucza podobnie, wiec przegladnij sobie oferty, ceny, godxiny i sama wybierz.

Gość barrr

W Warszawie znam godne polecenia biuro podróży które wcześniej działało jako szkoła językowa, chodzi mi o Lingwistę -lingwista.com.pl. Miła i profesjonalna obsluga, robią obozy językowe w sprawdzonych miejscach i bazach. Choćby jak syn był 2 lata temu na Malcie, a w szeszłe wakacje w USA . W Nowym Jorku kampus był praktycznie rzut beretem od Manhatanu, a nie na jakimś odludziu w lesie.

Gość gość

Świetną metodę nauki przez internet proponuje Shaprling 😉 Nie trzeba nigdzie chodzić, wszelkie materiały dostajesz od nich. Najlepsze jest to, że po konwersjach dostaje się e-mail z tym co trzeba poprawić. Można uczyć się tylko angielskiego z różnego poziomu, ale też dwóch języków. http://sharpling.pl/ warto zobaczyć 😉