Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zemsta jest słodka

Kolega chłopaka

Polecane posty

Gość Zemsta jest słodka

Jak pozbyc się kolegi chłopaka, który nagadywal na Mnie do niego i ustawiał Go przeciwko Mnie, udaje wielkiego przyjaciela chłopaka a tak naprawdę jest cwany oszustem... Nastawia Go przeciwko Mnie i mojej rodzinie, Jest wredny i fałszywy. W dodatku chłopak slucha tylko Jego. Rozstalismy się po 5 związku, A tego kolegę poznał pół roku temu i wtedy zaczeło się psuc między Nami. Jak Go wykluczyć ,dadam że jest teraz chłopakiem siostry chlopaka i wogóle wszystkim w dupę wlazi.. z tym podlizywaniem..

1 wrzesnia niedługo... nowa szkoła (nie ma żartów, bo to juz gimnazjum)... zapopmmnisz o problemach z kolegą chłopaka

Gość Zemsta jest słodka
Kurna mać mam 22 lata, bylam w związku 5 lat i było super. Gdy ten kolo się pojawil wszystko spieprzyl niewiem po co i dlaczego.. Pyta,m jak go wykluczyć..??

Gość musztarda
Miesiąc byłam na urlopie, ale wydaje mi się już wtedy go wykluczałaś. :)

Gość Zemsta jest słodka
Ciekawa jestem co ty byś czuł, jak by jakiś obcy koleś nagle przylazl niewiadomo skąd i rozpieprzył Ci 5 letni związek. Nie wiadomo po co??

Gość frrregggie
może on woli chłopców ?

Gość Zemsta jest słodka
TAk... tylko ja w sumei nic nie zrobilam... a chlopak ze mną zerwal.. Wogole to byliśmy na wakacjach chlopak byl cudowny, było super, jak dawniej. Potem nie było mNie tydzień oni razem się trzymali i wrociłam.. nieodzywał sie 2 tygodnie potem poszlam zapytaalm o co chodzi.. i dowiedizalam się zę to koniec.. bo S powiedizal że widzi jak moj chloapk się ze mną mećzy i jaki zatruty chodiz... Kurna mać dopuki ten fagas się nei pojawił było super, bylismy przyjaciółmi, kochaliśmy się.A teraz??

Gość Zemsta jest słodka
Nie tamten.. kręci z Jego siostrą teraz... wogole to za laskami straznie sie ogląda. Może jakieś prowo aby siostra chłopka zerwala z nim a chlopak mial za największego sku.. tylko boje się żeby to nieodwrociło się przeciwko Mnie:(

Gość olaboga jaka jestem durna
skoro tak latwo koledze przyszlo rozpieprzenie waszego zwiazku, to chyba uczucie tego chlopaka nie bylo az takie silne.. a z drugiej strony nie rozumiem co ma za znaczenie ze jest chlopakiem siotry chlopaka

Gość Zemsta jest słodka
Nie tylko ciotecznych ale wszyscy zajęci..

Gość Zemsta jest słodka
widizsz związek był trwały.. przez 5 lat bylo super.. Wiele przeszliśmy i pokonalismy wiel przeszkód. Gdy pojawil się ten koleś zaczeło się psuć, podszeptywal że moj facet to panfofel, a chlopak udowadnial że nie.. Bo wcale nie był pantoflem.. i wogole ciągle jakies gatki..Żaden inny kolega nie był taki.. wtredny... wszysyc inni mnie lubili.

Gość Zemsta jest słodka
Blagam doradzcie do ja mam zrobić.. oni razem pracują.. i widują się w domu ciagle. Najlpeij by bylo żeby związek tego kolsia i siostry mojego byłego się rozpadl z wielkim hukiem tak by wyszlo jakim podlym czlowiekiem był ten S...

nie chcesz takiej rady pewnie, ale ja na twoim miejscu wycofalabym sie predzej czy pozniej, jesli ten gosciu to faktycznie taka szuja, twoj ex sie zorientuje wtedy przbiegnie ale nie kontaktuj sie z nim, niech poczucie Twoja strate, teraz kumpel jest atrakcyjny, ale jak ciebie straci to zrozumie co jest wazne tylko jak najmniej kontaktu a najlepiej wcale, trudne ale dziala

Gość Zemsta jest słodka
Ale on już mnie rzucił.. nie jesteśmy praktycznie razem 3 tygodnie.. jak nie dłuzej, a oficjalnie tydzień.. Nieiwem co zrobić, tamten naprawdę jest bezczelny, w pracy mieli raz przypał.. to wsyzstko poszło na Mojego exa....EX jest zauroczony wręcz tym kolesiem, wcześniej ciagle tylko jaki to S dobry poczciwy chłoapk... Owszem jest miły śmieszny ale fałszywy..

Gość Zemsta jest słodka
I jeszcze bezczelsny pisal do Mnei dopytywal sie jak z jego przyjacielem i wogole jak nam się układa??Przepraszałam że on mnie lubi i że chyba nie podejrzewam że to jego wina..

Gość Zemsta jest słodka
Tak samo jak Tobie, Ciebie...

tak myslalam, ale niestety nic nie zdzialasz, im bardziej bedziesz najezdzala na tego kolege tym gorzej dla ciebie i lepiej dla niego wycofaj sie, to moze potrwac miesiac dwa moze dluzej, a swoja droga jesli twoj facet za namowa jakiegos obszczymura zrywa z dziewczyna ktora kocha to jest jakims bezmozgiem bez charakteru, a takiego chlopa to sobie chyba nie zyczysz

Gość Zemsta jest słodka
Ale widzisz my mieliśmy wiele probl;emow wtym roku, było ogolnei ciężko, ale było by lepiej gdyby ten grubas w tos ię nei wtrąćał. Wszysycy mówią ze moj Facet się zmienił że jest inny, że wogole probuje dorównać tamtemu kolesiowi.. Tylko żle n a tym wychodiz jak widze narazie..:(

Gość Zemsta jest słodka
Nieiwem chciałąbym jakoś zrobić coś zeby uwidocznić temu moejmy że ten kumpel jest fałszywcem...

myslec za niego nie ebdziesz, ma mozg od tego zeby go uzywac, nie uszczesliwiaj na sile, sam sie zorientuje

Gość musztarda
a swoja droga jesli twoj facet za namowa jakiegos obszczymura zrywa z dziewczyna ktora kocha to jest jakims bezmozgiem bez charakteru, a takiego chlopa to sobie chyba nie zyczysz Gdyby kochał, to by nie zerwał. Proste.

Gość Zemsta jest słodka
Kurcze tak ale boje się że będzie zapużno, czuje że tamten chce mu jakąś pannę podstawić.. Bo wogole ten moj chłopak ma gospodarwto, tamten też, ja mieszkam w miescie, ale nigdy nie było problemu.. zawsze mowiłam że się wyprowadzę na wieś i wogole. Kocham Go.. Nie jest wcale ładny ani specjalnej szkoły nie kończy , rzekła bym że to prawie mezalians. Ale Kocham Go.. i boje się że tamten poprostu wycuzl kase w tej rodzinie, i sam pcha się w kierunku siostry chłopaka, a jemu tez jakąś lafiryndę podstawi..Mi o kase nie chodzi, mam wystarczająco duzo i nie musze patrzeć na pieniądze chłopaka..

Gość Zemsta jest słodka
Nas łaczyło głebokie uczucie,gdy tego fagasa nie było obok było okej,a le gdy tylko się pojawiał zaraz wszystko psuł..

Gość forbidden snowflake
"Mnie" ani "Go" nie piszemy wielka litera,nie rob wsi XD

Gość musztarda
Zemsta jest słodka Nas łaczyło głebokie uczucie,gdy tego fagasa nie było obok było okej,a le gdy tylko się pojawiał zaraz wszystko psuł.. Gdyby Was łączyło głębokie uczucie, to by nie zerwał. Proste.

Gość Zemsta jest słodka
Ale naprawdę wiele przeszlismy, biegał za Mna przez 4,5 roku, byl cudowny.. kochany ciepły, poznal tego fagasa i zmienił się diametralnie.. Ps.. Ktoś załozyl topik z moja ksywa:(

ktoś tu dobrze pisał - gdyby faktycznie było to WIELKIE uczucie to nic nie stanęłoby na drodze... Gdyby Cię kochał żadne słowa ledwo co poznanego kolegi nie wywarłyby na nim takiego wrażenia. A może wcale nie było tak pięknie jak Ci się wydaje? Może dla Ciebie ten związek był cudowny a Twój facet się męczył? Może się znudził? może po 5 latach związku chce sprobować czegoś nowego? może ten kumpel otworzył mu oczy? Prawda jest jedna - gdyby był z Tobą szczęśliwy to by przy Tobie został...