Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikta000333

czy to wystarczajace powody do zerwania???

Polecane posty

Gość Vikta000333

Jestem z facetem 3 lata, mam 21 lat a on 23,kocham Go bardzo ale chce z nim zerwac dzisiaj poniewaz: -nie pamieta o moich urodzinach i o innych waznych datach -rzuca slowa na wiatr i NIGDY nie dotrzymuje obietnic, NIGDY! -zawsze zdanie jego rodzicow i siostry jest NAJWAZNIEJSZE, moje jest "be", boi sie sprzeciwic rodzicom..-nie ma swojego zdania i honoru np. w pracy Go non stop wykorzystuja a on nie potrafi im odmowic, chociaz bedzie pracowal tam tylko tydzien.. -pozycza pieniądze siostrze (dosyc duze sumy) i sie nie upomina o nie...ona na pewno mu sama ie odda.. powiedzcie, czy sa to konkretne powody??czy moze sie czepiam niepotrzebnie??

Gość Vikta000333
nie rozumiem....czyli sie czepiam???

Gość niepokoi mnie
szczegolnie ten trzeci powód.:o🖐️

Gość Vikta000333
piszcie jaśniej prosze....

Gość niepokoi mnie
moze byc tak, ze zawsze bedziesz tą drugą bo jego stara rodzinka bedzie najważniejsza.

Gość uyuyuyu
skoro to działa w obydwie strony,to znaczy on nie tylko nie pamieta o datach,ale o swoje tez nie umie zadbac,to moze po prostu jest z nim cos nie tak...lepiej najpierw powaznie z nim porozmawiaj ,moze powinien pojsc do psychologa

Gość lollllla
ty tempa suko zerwij z tym skurwysynem i daj dupy zulowi s pod biedronki przychlascie

Gość nie cierpię maminsynkow
a on na takiego chyba wyglada. :o

Gość Vikta000333
tlumacze mu juz 2 lata i nic, wszystkim boi sie sprzeciwic tylko nie mnie...

Gość Vikta000333
dokladnie, on jest maminsynkiem... I kocham Go ale nie wiem czy wytrzymam to wszystko.. To ja jestem facetem w naszym związku:o

Gość JEZELIII
-zawsze zdanie jego rodzicow i siostry jest NAJWAZNIEJSZE --------> uwierz mi ze jezeli on RESPEKTUJE rodzicow i rodzine i ma ich na 1st miejscu to nie bedizecie szczesliwi. nigdy. bo nawet po slubie zamiast dawac Tobie np pieniadze, dbac o Ciebie, wyjezdzac to om bedzie POD WPLYWEM RODZICOW ktorzy beda go ustawiali a nie daj boze zeby jeszcze oddawal im pieniadze. gdyby kochal tak naprawde nie patrzylby na rodzine., traktowalby Cie jak KSIEZNICZKE. uwierz. wiem co mowie. wierzylam slepo ze to sie zmieni po slubie. i co? 2 lata slubu zakonczone rozwodem. czy warto bylo tego wszystkiego? teraz jestem z mezczyzna ktory mnie wyniosi wrecz do rangi boskiej:P :) wspolne wyjazdy, kupuje mi prezenty,trkatuje jak KROLOWA... wiem ze jestem dla niego najwazniejsza. nie kaz mu wybierac bo to zbyt drastyczne. sama podejmij decyzje. powodzenia :)

Gość Jak dla mnie sa to
wystarczajace powody by zerwać. o ile inne mozna jakos przebolec to te te od 3 kreski są nie do przyjęcia!

Gość Jak dla mnie sa to
zgadzam sie calkowicie z JEZELIII.

Gość moze to bedzie dobre
zerwij.ja tak zrobilam i nie zaluję,bylismy 3 lata ale gdy kolejny raz zapomnial o moich urodzinach i pojechal do mamusi,przegonilam na 4 wiatry

Gość Vikta000333
dzięki Wam dziewczyny...kurde ciężko bedzie :(

Gość tlumacz mu dalej

Gość Vikta000333
kurde jak Go zobacze dzisiaj to chyba sie rozkleje :(jeszcze jak zacznie mnie prosic.....chociaz nie, juz nie raz z nim zrywalam i nigdy mnie nie prosil...kurwa :o

Gość JEZELIII
bądź stanowcza. skoro podjęłaś taka decyzje znaczy ze rozwazylas wszystkie ZA i PRZECIW wiec teraz nic innego jak POWIEDZIEC MU JA I NARAA.. :)

Gość Vikta000333
a moze to moje przeznaczenie...??

Gość przeznaczenie czas zmienic
zerwij to,bo zawsze rodzina bedzie wazniejsza,zrob to raz a porzadnie

Boshe... przecież on ma dopiero 23 lata, toż to dzieciak jeszcze - co tu się dziwić, że nie potrafi się od rodziny "odkleić"... tak czy owak sama musisz podjąć decyzję, pytanie tylko czy jemu na tyle na Tobie zależy żeby o Ciebie walczyć jeśli zerwiesz czy nie...

Gość Vikta000333
na pewno nie bedzie walczyl, Zawsze mowi ze szanuje moja decyzje....

Gość nie dosc ze facet maminsynek
to w dodatku mameja! ech! szkoda Twojego życia dla niego. zawsze bedziesz tą drugą.🖐️

Gość Vikta000333
sorki ale co to znaczy mameja?? I co mam mu powiedziec jak mi powie ze szanuje moja decyzje, ze nie chce mnie naciskac albo cos takiego...?

Gość co masz mu powiedziec
???? cieszę się, że rozumiesz iż to koniec. 🖐️

Gość Vikta000333
Ale ja chce zeby wiedzial ze to przez niego sie rozstajemy...bo on bedzie mowil ze wymyslam...On nie bedzie widzial w tym swojej winy..

Gość to mu to po prostu powiedz
jesli nie przyjmie tego do siebie i nie zrozumie to trudno, nie ma co sobie nim glowy zawracac.

Gość jak chcesz sie meczyc w zyciu
i isc przez nie z kula i nowi to powodzenia