Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikta000333

czy to wystarczajace powody do zerwania???

Polecane posty

Gość jak chcesz sie meczyc w zyciu
z kula u nogi mialo byc, lepiej daj sobie szanse na poznanie kogos innego, i stworzyc zwiazek gdzie Ty bedziesz kobieta

Gość jak chcesz sie meczyc w zyciu
Ale ja chce zeby wiedzial ze to przez niego sie rozstajemy...bo on bedzie mowil ze wymyslam...On nie bedzie widzial w tym swojej winy.. ale wazne, co on pomysli, jak bedziesz siedziala z bachorem i myslala co mu dac jesc bo tatus zalozyl rece i liczy na Ciebie to bedziesz pluc w brode sobie jaka glupia bylam ze obchodzilo mnie co on pomysli, takie sa realia zycia

To zależy jakie to obietnice? I czy musisz od razu zrywać? Może mu powiesz, że są pewne ważne dla Ciebie rzeczy, i że zastanawiasz się nad rozstaniem. No chyba, że "Ale ja chce zeby wiedzial ze to przez niego sie rozstajemy..." podle i po szczeniacku chcesz mu "przysolić" i wzbudzić w nim poczucie winy bądź szukasz pretekstu do zerwania?

Gość JEZELIII
Vikta000333 sorki ale co to znaczy mameja?? I co mam mu powiedziec jak mi powie ze szanuje moja decyzje, ze nie chce mnie naciskac albo cos takiego...? HA HA HA nie musi zrywac ?! a ile razy dawala autorka juz mu szanse i NIE POPRAWIALO SIE BO ON NIE UMIAL JEJ WYKORZYSTAC!? ze ona jest na 1 miejscu ? haha smiech na sali. on trkatuje ja jakby z wygody, jest bo jest - okrutne ale prawdziwe. nie walczy -- bo mu nie zalezy! nie zalezy WYSTARCZAJACO SILNIE BY BYC W ZWIAZKU

Gość JEZELIII
HA HA HA nie musi zrywac ?! a ile razy dawala autorka juz mu szanse i NIE POPRAWIALO SIE BO ON NIE UMIAL JEJ WYKORZYSTAC!? --> chodzilo mi ze nie umial wykorzystac danej szansy :)

Gość jakbym....
czytala o swoim facecie wyobrazcie sobie ze wczoraj mi powiedzial ze jego kolezanka(ja jej nie znosze) za pare dni wyjezdza i trzeba sie pozegnac (dodam ze zepsul mi tym wieczor)...dzisiaj zapomnial o moich imieninach wiec mu powiedzialam ze z nim nie rozmawiam(trabilam o nich chyba z tydzien) i w koncu wydusilam z siebie ze jestem wsciekla bo o tym zeby kolezanke pozegnac pamieta ale o tym zeby mi glupie zyczenia zlozyc to nie...a wiecie co on na to? \"Jezeli chcesz byc dla mnie dzisiaj podla to prosze bardzo\" wkurzylam sie jeszcze bardziej i powiedzialam dziekuje potem sie poryczalam i postanowilam trwac w milczeniu az mnie aparat mowy od milczenia nie zacznie bolec....tak jestem podla straszna niedobra i okrutna bo chce zeby najblizsza mi osoba powiedziala Wszystkiego najlepszego ja nie wiem chyba zmienie profesje i sie do gestapo albo do waffen SS zapisze bo normalnie sadystka ze mnie jest okropna...

Gość dhfuref
zajmj sie nauka dziecko zamiast pisac takie glupoty

Gość JEZELIII
.. dziewczyny ale niektorzy faceci naprawde nie maja pamieci do dat... moze akurat za bardzo emocjonowal sie pozegnaniem kolezanki a to ze nie zlozyl zyczen przeciez nie swiadczy o tym ze NIE KOCHA CIE ...

Gość .Facet1980.
Jak zwykle czepiacie sie o pierdoły :classic_cool: