Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie włosy

proste włosy bez prostownicy???

Polecane posty

Gość takie włosy

Chciałabym mieć proste włosy,ale bez stosowania prostownicy bo ona strasznie niszczy strukture włosa.Macie jakieś rady?

Gość brunecia****
nie ma takiej mozliwosci....jeduynie wyprostowanie wlosow na stale...a zeby wygladalo to porzadnie i bylo na stale to kosztuje okolo 1000zl....jak masz tyle kasy to mozesz sobie na to pozwolic..natomiast nie radze isc na takie prpstowanie za 70-100zl bo spala Ci wlosy a i tak beda sie krecic...pozdrawiam

Gość zaloteczka
nawet nie weidziałąm ze mozna na stałe sobie wyprostowaćxD a ile sie trzyma takie prostowanie na stałe za tysiaka???? jak trwała , dłużej czy calkiem na stale stałe;)

Gość takie włosy
a jakieś dobre preparaty?

Gość prostowanie na stałe
jest jak trwała, tylko w druga strone i bardziej skomplikowana. Wystarcza jak logika mówi do czasu pojawienia się odrostów.

Gość WolnaOdUzaleznien
ja nie prostuje juz ponad tydzien.. Wiem ze krotko, ale ciesze sie ze sie oduzależniłam. Proste wlosy nie sa dla mnie priorytetem, teraz troche mi sie kreca koncowki, ale przyzwyczailam sie:) pozdrawiam

Gość takie włosy
a nivea ta odżywka i szampon jest dobra,podobnież nie trzeba po niej używać prostownicy?!Wiecie coś może na ten temat?

Gość do dupy ta nivea
używałam , nie polecam ! Nic nie prostuje, włosy po tym badziewiu są sztywne i tłuste, wyglądają jak 2 tyg. nie myte !!! Teraz używam prostownicy, przed prostowaniem spryskuję włosy olejkiem, który je chroni przed zniszczeniem, olejek kupuję w salonie fryzjerskim, firma swarzskop, i działa, nie mam zniszczonych włosów.

Gość takie włosy
a może polecicie jakieś dobre prostownice?