Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagadam wam

Miałam cudowny sen. Dla kobitek.

Polecane posty

Miałam dziś cudowny sen. Śniło mi się, że pewien przystojniak całował mnie delikatnie. Takie muśniecia. Ten sen był tak realny, że niemal czułam dotyk jego ust. Najlepsze jest to, że tym przystojniakiem nie był mój mąż. A te pocałunki były zupełnie inne od jego, bo mój mąż całuje tak zachłannie jakby chciał mnie zjeść czego czasami mam serdecznie dość. a w dodatku lubuje się we francuskich buziakach, wiele razy dawałam mu do zrozumienia, że wolę delikatnie a ten dalej swoje \"zasysacze\" mi serwuje. Doszło do tego że zaczęłam unikać tych zaslinionych buziaków bo poprostu ich nie lubie. Na początku nasze całusy były takie fajne, a z czasem zaczął mnie \"zjadać\'. Macie jakieś sposoby, żeby zmienić jego pocałunkowe tendencje? Kocham męża, chcę go całować, ale nie chce byc potem zasliniona :O

To powiedz mu tak delikatnie, żeby się nie obraził. Najlepiej pokaż mu w praktyce jak Ci się podoba. Wtedy sukces gwarantowany ;)

hahaha :D próbowalam. i tak woli "zasysacze", kiedys tak sie wkurzyłam ze go ugryzłam w jezyk a on pomyslal, ze to taka gra co go jeszcze bardziej rozchochociło :O no załamka.

nie no rozwodzic sie nie bede bo chlop kochany :) ale z tymi buziakami to moglby sie postarac bardziej ale przykrosci tez mu nie chce robic.

Gość brzusio_duzy
ja jestem z kolei takim zasysaczem. Moja żona lubi delikatne minetki a ja bym ją zjadł... to jest silniejsze ode mnie, pomimo że wiem że lepiej jak delikatnie. Tylko jak próbuje delikatnie to wydaje mi się że jest za delikatnie ;)

bo wy za duzo myslicie :) a tak chciałabym zeby mój misiek zaskoczył mnie takim delikatnym buziakiem ach :)

zaczerniłam sobie-------------> nie smialabys sie gdybys to Ty wychodzila z tych pocalunkow z zasliniona twarza :D

Gość nikki..
ja też miałem super sen śniło mi się że nie ma szkoły