Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafciooo24

do zalamanych osob ktore walcza z pryszczami!!!!

Polecane posty

Gość rafciooo24

TA LASKA CHYBA RZECZYWISCIE MA RACJE!I NIE AM CO SIE ZALAMYWAC OD JUTRA SZUKAM DERMATOLOGA!AZ MI JAKOS LEPIEJ JAK PRZECZYTALEM!WAM TEZ POLECAM!!! hej...no ja tez meczylam sie z pryszczami 2 lata..naszczescie zaatakowalo mnie to jak mialam 15lat...natychmiast poszlam do dermatologa ale wuierzcie mi stan mojej cery byl fatalny.....brzydzilam sie sama siebie;/wygladalaam okropnie....ale naszczescie zwalczylam to jakos i sama nie moge uwierzyc ze moja buzka jest tak piekna!!!!!niemoge wuierzyc w to ze moglam tak wyjsc z tego....ale zawdzieczam to swojej pani dermatolog..!!i bede jej chyba wdzieczna do konca zycia!!!!preawda jest taka zeee majac 15lat moje zycie natol.atki sie skonczylo;/w glowiee ciagle mialam tylko stan swojej cery!!!chlopak podchodzi jakis to myslalam ze zapadne sie pod ziemie...a jak jeszce widzialam ze patrzy na moja buzie to juz wogole;/masakra;/powiem wam tak...ze czasami to niechcilao mi sie zyc....i calymi dniami ryczalam i lezalam w luzku tak wspominam swoje przeszle 2 lata;/nic przyjemnego...;/a teraz powoli odzzyskuje radosc zycia...powoli staje sie coraz pewniejsza siebie....i to prawda cop moiwil kolezanka powyzej....zee czasami laska nie am ;pryszczy a jest zryta...natomiast duzo jej dzoiewczyn ladnych i z pryszczami...jelsi moge cos sama o sobie pwoiedziec to uwarzam sie za bardzo ale to bardzo ladna dziewczyne....prawda hjest taka ze do idealu brakuje mi chyba tylko tej slicznej cery...ktora powoli osiagam...mysle ze gdyby nie to....gdyby nie ten tradzik to moje zcyie wygladalo calkiem inaczej....zawsze krecil mnie modeling i juz w wieku 14lat dostawalam wiele propozycji..typu modelka.. a ze te pryszczeee sie pojawily to zniszczyly mi wszytsko!!!moje marzenia!!!!naszczescie teraz jestm bardzo szczeliwwaaa moja ceraaa pieknije z dnia na dzien...przeszlam kuracje izotekiem urzywalam masci i co najwazn9ejszee bardzo ale to bardzo dbalam o cere!!!!i dbam nadal nie niue myslcie ze tylko to wsytarczy musicue jeszce przestrzegac diety....zero tluszczow i czekolad batnowno chipsow itd i PAMIETAJCIE DZIEWCZYNYYY I CHLOPAKI ZEEE NIGDY NIE JETS ZA POZNO!!!I ZE JESLI TYLKO BEDZIECIE DBAC CHCIEC SIE LECZYC CO OWSZYSWICIE WIAZE SIE Z KOSZTAM I DUZYMI TOOOOO UWIERZCIE WYJDZIECIE Z TEGOOOO!!!!TOOOO WCALE NIE JEST NIEMOZLIWE!!!NAWET JESLI MACIE TE 25LAT!!!!AA MOZE NAWTE MACIE LEPIJE BBO ZAZWYCZAJ PRACUJECIEEE I MOZECIE SOBIE POZWOLIC NA TAKIE LECZENIE BUZKI!!NIE AM CO SIE ZALAMYWAC!!!POSZUKACJE SWIETNEGO LEKARZAAA DERMATOLOGA A ON WAM POMOZE!JESTEM TGEO PEWNA!!bo ja mialam tragedie z twarzaa 10000000000 krost i to do tgeo takich duzych kulek pod skora ktore mialam na twarz nawte miesiacami...chyba az gnily ame od siebie;/a pozniej blizny po tym....a teraz byscie nie uwierzyliii patrzac na moja twarz!!!ja mialam cere tlusta twarz mi sie swiecila i pocila okropnie poprpostu bleeee!!!aaa teraz nie jets tlusta i nawet nei amm wagrow!!!dlatego kochani...nieszukacie jakis takich domowych sposobow..uwierzcoe mi to nic nie da....a nawet jesli da to na paree dni a pozniej znowu problemy;/i pamietajcie nie oczekujciee poprawy po paru dniach tuygodniachh a nawet mieisiacach...czasamiiii nawet trzeba poswiecic te 2 lata zycia...ale wkoncu wyjdziecie z tego i bedziecie mogli pokazac swoim chlopakom/dziewczynom bez makijarzu...ja nawte znam takich facetow cooo urzywaja podkladu..bo wygladaja okropnie...!!!ale faceci maja gorzej bo sie musza golic !!!!!laski glowy do gory!!!!!ja wyszlam z tego wy tez wyjdziecie!!!!i uwierzcieee zeee wieczorem roznwiez nie wygladam atrakcyjnie....boooo najpierw myje buzkeee a pozniej jeszce tonikiem po ktorym moja twarz jest czerwona...aaa poonziej jeszce jakas masc na noc i tak codziennie ale rano za to budzeee sie ze sliczna buzka i zawsze tal ladnie rano wygladam az chce sie wstac wiec co z tego ze moj chlopak kiedys ktorego aktualnie nie mam polorzy spac sie z dziewczyna o nieladnej cerze natomiast gdy ranoooo obudzi sie przy pieknej kobiecie hehe:*a wiec powiem wam tyle ze to cholerstwo wymeczylo mnie starsznie i zniszylo dwa lata zycia....ale jzu z tym koniec..etraz zaczynam nopwy rok skzolny i wsyztsko sie zmini!!!!!wierze w siebie jestem pieknaaaa i modle sie kazdego dnia zeby juz to niewrocilo tylko bylo coraz lepiej;Dpozdrawiam was buziaki

Gość rafciooo24
DO AUTORKI------------->SORKA ZA SKOPIOWANIE!

Gość olasasa
ale co ta laska w koncu zazyla izotek??