Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalarpkakrzepka

sikam w nocy po pare razy, a w dzien nie-co to takiego

Polecane posty

Go艣膰 kalarpkakrzepka

Od paru lat z przerwami mam tak ze musze chodzic siku w nocy po 3-6 razy. Co dziwne w dzien nie musze, jest ok. Czy to powazne?> Mial ktos tak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zr贸b badanie moczu
mo偶e jakie艣 posiewy na bakterie i usg p臋cherza to mo偶e byc spowodowane jakimi艣 problemami ginekologicznymi, stanem zapalnym p臋cherza, pochwy lub jajnik贸w, czasem jak ma si臋 torbiele lub polipy to one uciskaj膮 na p臋cherz i chce si臋 siusiu.... r贸偶nica mi臋dzy noc膮 a dniem moze wynikac z pozycji: gdy le偶ysz polip mo偶e podra偶niac p臋cherz i st膮d uczucie 偶e musisz siusiu zr贸b na pocz膮tek badania, pij du偶o wody z cytryn膮, herbatk臋 z 偶urawin膮, mo偶esz te偶 zrobic dwutygodniow膮 kuracj臋 Uroseptem (zio艂owe tabletki na p臋cherz) jesli herbatki nie pomog膮 to musi zdiagnozowac Ci臋 ginekolog i urolog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliza22
hej :) ja mam dokladnie to samo. to znaczy w dzien wszystko jest ok (choc czasami ciezko mi siku zrobic) a w nocy zaczyna sie jazda. najgorsze jest to ze w nocy parcie jest bardzo silne nawet jesli okazuje sie potem ze malutko wysikalam. to zadne polipy i inne glupoty. jestem przebadana wzdluz i wszerz i powiem ci tylko jedno: sprawdz kregoslup w odcinku ledzwiowym!

Udost臋pnij ten post