Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanka exotix

ginekolog pytał mnie

Polecane posty

Gość japanka exotix

czy mam orgazmy po co mnie pytał ? nie planuje ciazy

Gość laborant_Marek
chrzanić pytanie też jesteśmy ciekawi odpowiedzi :-D

Gość japanka exotix
bo pytałam o to już kiedyś i ktos mi powiedział, że pytał mnie o orgazmy bo ułatwiają ciąze ale ja nie chce ciązy więc po co mnie pytał

Gość japanka exotix
no to mu odpowiedziałam zgodnie z prawdą że nie przeżywam orgazmów :-O

Gość Bladousta
Chyba nie jest udowodnione naukowo, zeby orgazmy mialy pozytywny wplyw na zajscie w ciaze :P:P:P

Gość kwaśna
orgazm u faceta chyba

Gość japanka exotix
O MOJE orgazmy pytał powiedziałam mu że nie mam to powiedział że nie mam bo sie boje ciąży ale chyba to nie dziedzina gina tylko sexuologa, nie ? spoko koleś czy dziwak ?

Gość ja tez nie mam orgazmow
a w ciaze bym chciala zajsc :P dziwna teoria ;)

Gość japanka exotix
przyjął mnie w stroju batmana a po badaniu przebrał się za parawanem w strój Ninja i powiedział że lubi czarny kolor bo wyszczupla. Potem zrobił dwa salhoffy w tył i wyskoczył oknem a dzis rano jego tresowany patyczak przyniósł mi do domu receptę. Chyba jednak jakis dziwak z niego, jak uważacie?

"O MOJE orgazmy pytał powiedziałam mu że nie mam to powiedział że nie mam bo sie boje ciąży" O ta teorie mi chodzilo ;);)

Gość japanka exotix
może dobrze że nie mam tych orgazmów bo wcale nie chce nic zasysać, ble :-O

Gość japanka exotix
teoria polega na tym że jestem za bardzo zestresowana i nie mogę sie wyluzować bo sie boję ciazy

No wlasnie i to dziwna teoria, bo ja sie ciazy nie boje nie jestem zestresowana, a orgazmow tez nie mam ;)

Gość japanka exotix
a kobiety, które sa gwałcone albo nie mają orgazmów też zachodzą, a przecież nic nie zasysają

Gość w.w.w.
bo nie o to chodzi dzieci drogie. moze podejrzewa u Ciebie np pochwicę (nie będę tłumaczyć, wrzuć sobie w google). w lżejszych stadiach objawia sie to wlasnie nieodczuwaniem orgazmu. zreszta bylo go zapytac czemu pyta, wolno Ci, placisz za wizyte...

dobrze ze sie spytał , duzo kobiet nie przyznaje sie do tego ze ich nie ma , a jelsi bys nie miała na pewno w jakis sposob postaral by ci sie pomoc ,tabletki na zwiększenie libido czy cos gdyby mnie spytał nie odebrała bym tego jako cos dziwnego

Gość zgadzam się z tym że
orgazmy ułatwiają zajście w ciążę czytałam gdzieś o tym i jest to logiczne wię co się tak dziwicie nie jest powiedziane że jak masz orgazm to zaraz będziesz w ciąży , chodzi o to że jak się starasz i odbywasz stosunek pełny to te skurcze macicy ułatwiają spermie dojście do celu, chyba to nie takie skomplikowane???

Gość tru.
skurcze macicy to nie orgazm tylko poród. kurczy się pochwa i CO NAJWYŻEJ dno macicy, ale to dość rzadko. poczytaj jeszcze trochę jakiejs innej literatury... orgazm oznacza wyłącznie pozytywne pożycie płciowe. kobieta bezpłodna także przeżywa orgazmy. osobiście myślę ze zauważył jakieś nietypowe skurcze Twojej pochwy podczas wprowadzania wziernika i chciał się upewnić czy to juz jakis stan chorobowy czy po prostu kwestia psychiki. jesli nie przezywasz orgazmów, a Twoje ciało się jakoś nietypowo broni przed ingerencją w intymne części ciała to ma lekarz prawo zaniepokoic się Twoim stanem jako swojej pacjentki?...

a libido mam duze :classic_cool: