Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko takie małe

ile zarabia opiekunka?

Polecane posty

dostałam propozycje opieki nad dziewczynka 3 letnia,sama mam corke młodsza o 2 miesiace i jestem na urlopie wychowawczym i tak sie zastanawiam czy sie podjac takowej pracy i na jaka kwote moge sie przygotowac pomozcie

w mojej okolicy (miasto średniej wielkości) za cały dzień (8-9 godz.) 800-1000 zł...

ok dziekuje,

może ktos jeszcze się wypowie?

szlachcianka pewnie to suma miesieczna za cały dzien pilnowania,ja tak to bynajmniej rozumiem

Gość w Poznaniu
1000 zł za 9 godzin

Gość mamaIIIIma
W mojej pipidówce (6 tysiecy ludków) jest rozpiętość i zalezność. Za 8 godzin jakies 500-600 zł, a jak opiekunka gotuje dziecku dodatkowo to i 900-1000.

opiekunke trzeba zarejestrowac zeby nie robila na czarno, bo jak nie daj boze dziecku cos sie stanie, to my za to odpowiemy, ze zostawilysmy je z obca osoba:O

W moim mieście (małe) opiekunki zarabiają po 500-600 zł.Ale wszystkie które znam to bawią maluszki (te które mama od razu idzie po macierzyńskim do pracy) do góra 1,5-2 lat. Pracują od poniedziałku do piątku po 8-9 godzin.

ja miałam 7 zł za godzinę. do moich obowiązków należało - odebrać dziewczynkę ze szkoły, zrobić obiad, 2 razy w tyg poodkurzać, odrobić z małą lekcje, przypilonwać zeby grała na pianinie, pobawić sie z nią jak starczy czasu. zwykle byłam z nią po 4-5 godzin dziennie, wychodziło jakieś 16 godzin tygodniowo.

kiedys za czasow studenckich dorabialam jako opiekunka i wtedy bralam srednio 12 zl za godzine... jestem z warszawy...