Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raniiaaa_

facet mnie olal a ja wymiotuje, nie jem biore tabletki uspokajajace...

Polecane posty

Gość raniiaaa_
dziekuje za zrozumienie:) to straszne jak dla faceta mozna stracic glowe... a on pozniej zwyczajnie jakby nigdy nic jest z inna a wobec mnie zachowywal sie jakby nic sie nie stalo:o chyba za mocno sie angazuje...czasami wolalabym nic nie czuc

Gość raniiaaa_
to nie bylo do Ciebie:P

Gość to sobie nie tłumacz
komiczne - ona teraz jest na innym poziomie i nie zrozumie... ale z czasem na pewno ;) Masz 🌼 i zostaw Dziewczyne w spokoju ;) Drugi 🌼 w podzięce...

co do lekarza, nie obawiaj się że podejdzie do twojego problemu przedmiotowo, myślę że tego nie odczujesz, a napewno powie Ci dużo mądrych żeczy które pomogą Ci zrozumieć... że faceci to świnie... i że jesteś warta kogoś naprawdę wyjątkowego kogoś kto będzie Cię kochał i szanował... kto będzie przy tobie w najgorszych chwilach... zasługujesz na kogoś dużo lepszego niż ten którego kochasz... nie jest ciebie wart taki burak...

oj widzisz słonko, takie moje przekleństwo, że nie potraię być zły wredny, zawistny i zakochany w sobie jak inni faceci...

kobiete tak latwo jest zbajerowac... kilkanascie zdan, ktore chcą przeczytać, a one juz maja kisiel w majtkach :P tak trzymaj duszek :D

"oj widzisz słonko, takie moje przekleństwo, że nie potraię być zły wredny, zawistny i zakochany w sobie jak inni faceci..." Komi, wypraszam sobie, ja "lecę" na nieco bardziej wyszukaną autoreklamę niż ta zacytowana powyżej :P

komiczne: widzisz, jeśli ty bajerujesz a nie jesteś sobą to przykro mi bardzo, nie ma to jak zakładać maskę żeby coś osiągnąć... nie lepiej być sobą? i dawać z siebie co się da by pomóc komuś? mam 21 latów... ps. polaola jeśli ty lecisz na autoreklemę a nie na wnętrze samego faceta to sprawa bynajmniej zastanawiające... czego ty szukasz w facecie... tego jak się zareklamuje i jak naściemnia? czy tego jaki jest?

Duszek, my sobie tutaj sporo żartujemy tak ogólnie, więc nie odczytuj wszystkiego dosłownie a ta - nazwijmy umownie -autoreklama to nie pisanie tak jak zacytowałam, ale o wiele więcej, chociażby interesujący, zabawny itp sposób wypowiedzi, żartowanie z siebie i z innych itd :) może jeszcze się nauczysz :P

jak sie trzymasz Kobitko?

duszek... żaden psychiatra nie powie, że faceci to świnie. On ma pomagać w rzeczywistym problemie a nie wieszać psy na przedstawicielach/kach przeciwnej płci. Tak, to powie przyjaciółka/el. Psychiatra nie od tego. Doczytaj w tych mądrych książkach i gazetach. I jeszcze jedna kwestia. Etyka zawodowa. Jak juz taki jesteś pomagający i wspierający. Na to sie panienek - pacjentek nie wyrywa.

Gość to ja też coś dodam
"napewno" pisze się osobno - na pewno!! Wybacz :P

Gość to ja też coś dodam
to było do duszka

raniiaaa_ - ja też mam taką sytuację.. Tylko, że to się stało wczoraj... Rozstałam się z facetem, który był dla mnie bardzo ważny i którego strasznie kochałam... Teraz nie mam na nic ochoty, nie chce mi się jeść, spać ani nic.. I też biorę tabletki uspokajające.. Jest mi strasznie źle, ale wierzę, że będzie dobrze.. Na pewno nie teraz, ale później na pewno dam radę.. I Ty też.. Wierzę w Ciebie! Damy radę! :)

Gość wujekadi
Widzisz, zama masz przykład jaka lip[a wychodzi , jak uwieszasz się nakims i nie robisz nic tylko dla siebie, ktos odejdzie< ma do tego święte prawo> a ty zostajesz z niczym, w kompletnej pustce, wyciągnij wnioski

Gość raniiaaa_
ale później na pewno dam radę.. I Ty też.. Wierzę w Ciebie! Damy radę! ---> oby bo mam juz dosyc tego uczucia:O Tobie tez zycze powodzenia w zapominaniu:) ja juz jetsem umowiona na wizyte do lekarza mam nadzieje ze mi pomoze

raniiaaa_ no to jestem nastepna przechodze przez to samo ponad lata razem z dnia na dzien mnie zostawil a na 2dzien byl z inna a wczoraj na wlasne oczy ich widzialam a jeszcze tydz temu byl zemna schudlam 7kilo nie jem nie moge spac

Gość wqrwiony johny
A ja kurwa facetem jestem. Pozwoliłem byłej do siebie wrócic a ona ma kolege o którego zazdrosny jestem. Nieufam jej do konca i cholernie sie z tym mecze. rozumiem wypady ze znajomymi czy dyskoteka bezemnie-ale wypad we dwoje z kolesiem któty ja próbuje poderwac a ona zachowuje sie tak jakby tego nie widziała to cholera już przesada jest. A mnie to meczy tak ze od wczorajszego sniadania nic nie jadłem tylko wciaz myśle o tym jak z nią pogadac. A spotkamy sie dopiero jutro. I co mam z tym robić ? Rzucic w cholere, przecierpiec i życ dalej? Czy próbowac wciaz ratować to pieprzone uczucie ?

raniiaaa_ strasznie mi smutno jak czytam o tym, co przeżywasz. ja też nie raz przeżywałam straszne chwile po rozstaniu, ale nigdy aż tak źle jak u Ciebie nie było. za to mój były facet zachowuje się dokładnie tak, jak Ty - rozpacza, płacze, jak się z nim widziałam, to też drżał i zbierało mu się na wymioty. i też zaczął brać środki uspokajające. nie wiem, jak Twój facet, ale ja się czuję fatalnie jak myślę o nim i o tym, jak cierpi. ale nic na to nie poradzę - my nie byliśmy dla siebie stworzeni. mam nadzieję, że jemu wkrótce przejdzie i Tobie również. trzymam kciuki! i nie obawiaj się prosić o pomoc - psychologowie i psychiatrzy od tego są, żeby w takich sytuacjach pomagać! jakbyś była w naprawdę kiepskim stanie to w każdej chwili możesz zgłosić się do ośrodka interwencji kryzysowej.dobrze, że umówiłaś się z lekarzem, chociaż ja osobiście polecałabym raczej psychologa - leki to ostateczność i pomagają w danym momencie dojść do siebie. ale jak chcesz poprawić swoje życie na dłuższą metę - to polecam terapię. trzymaj się ciepło!

Gość raniiaaa_
moj "facet" nic o tym nie wie jak ja to przezywam po prostu zachowalam przy nim kamienna twarz niczego nie pokazalam chociaz lzy cisnely sie same do oczu nic nie powiedziaalm nie prosilam o wytlumaczenie nie pokazywalam po sobie co czulam widzac go z inna a w srodku serce mi pekalo i peka juz 6mc:O to przykre ale chyba sama sobie jestem winna moze nie powinnam ufac nikomu tak do konca swiat mi sie zawalil zycie nie ma dla mnie sensu:o mam nadzieje ze lekarz mi pomoze bo ja sama nie umiem sobie pomoc nie radze sobie z tym nigdy nie mialam takich uczuc dziekuje wszystkim za zrozumienie dobre slowa i wsparcie:D

Gość raniiaaa_
breee ---> trzymaj sie Kochana, jakos musimy przez to przejsc

Gość raniiaaa_
mam nadzieje ze to wypowiedz wyzej zostanie usunieta!

Gość wqrwiony johny
raniaa-ja tak sie czułem tez od dłuzszego czasu-rzuciła mnie-to było straszne. Zawaliłem wszystko, cioagle tylko pilem albo uzalałem sie nad soba. Potem było pozornie lepiej-nikt nie widział co sie ze mna dzieje-przyklejomy usmiech na twarzy i do przodu a w nocy brak snu. Potem ona wróciła.przepraszała, prosiła o nastepna szanse... zaczeła sie starac i było nawet lepiej niz wtedy gdy sie poznaliśmy. A teraz po miesiacu od powrotu dowiaduje się ze ma kumpla który włąsnie wraca z wakacji i chce sobie z nim spedzic troche czasu. I znów mam watpliwosci bo nieufam . Mysle ze w twoim przypadku najlepszym lekarzem bedzie czas-no i musisz sobie zapełnic zycie czyms innym-jakies hobby lub spotkania ze znajomymi-mi to pomogło sie pozbierac po ostatnim. I dobra rada na koniec-gdyby chciał wrócic-nie pozwul bo znów bedziesz cierpiec-przez brak zaufania, zazdrosc-pozornie blache problemy beda wydawały sue straszne itd . Trzymaj sie pozdro!

Gość raniiaaa_
dzieki:) na pewno nie wroce do niego nawet nie mamy ze soba kontaktu jest bardzo bardzo daleko ode mnie juz ja sie tak oddalilam aby go nigdy juz nie widziec!