Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

O miłości słów kilaka

Polecane posty

Gość ale ja sie lubię wtulać
A teraz Ty powinieneś napisać: "Dzięki stara:) Wiesz jak na siebie tak patrzę to nawet Ci wierzę" NO! i Bedzie cacy:)

""Dzięki stara Wiesz jak na siebie tak patrzę to nawet Ci wierzę" " Wiesz, ja się sobie na tych zdjęciach nawet podobam, jeśli można tak powiedzieć. Inaczej bym ich tu nie umieścił :). Ale zdjęcia to jedno, można ukryć pewne sprawy. W rzeczywistości nie jest tak różowo.

Gość ale ja sie lubię wtulać
zeby zawsze można miec nowe, fakt troche się trzeba nacierpieć ale za to jaki efekt! Lepsze przed ognistym pocałunkiem wyciąganie kłapaczki niż strasznie niekompletnym czy jaim tam chcesz uśmiechem;)

brzydal, to dlaczego nie pójdziesz do ortodonty? zrób sobie zdjęcie panoramiczne, kosztuje 30zł. i idź na konsultacje, konsultacje są często darmowe. Co Ci szkodzi.?

No widzisz, nic mi nie szkodzi. Ale odłożyłem to, znów :(. Tam gdzie pójdę (bo pewnie to w końcu zrobię), za zdjęcia, konsultacje i ewentualny plan leczenia płaci się 280 zł. A dlaczego znów odłożyłem? Bo nie miałem teraz głowy do tego (zainteresowani wiedzą dlaczego), a teraz nie mam znów kasy, bo się spłukałem (znowu się dałem ponieść marzeniom i kupiłem sobie wreszcie upragnionego Les Paula i piecyk porządny). Następny możliwy termin - po lutym 2009 (zobaczę, czy mi podpiszą umowę na stałe w pracy).