Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypotrzebuje

RATUJCIE MNIE

Polecane posty

Gość pomocypotrzebuje

znacie jakos pomocną stronke internetowa z przypomnieniem sobie podstaw z Języka niemieckiego? czasy,tryby,kiedy jakie końcówki,jak ukladac zdanie z " wurde" odmiany itd.? :( prosze pomozcie mi:)

Gość pomocypotrzebuje
:(( pomożecie?

Gość letatatatata
no tak, dzieci do szkoły wracaja i po całym dwumiesiecznym okresie spamowania teraz prosza o porady :) w biedronce były takie ksiazki tanie jak barszcz z podstawami niemieckiego od buchmana

Gość pomocypotrzebuje
:] mam egzamin ,a dzieckiem nie jestem skoro mam 19lat żałosna idiotko

Gość letatatatata
jestes dzieckiem, wiem, bo też mam 19 lat, i nie wydaje sie zebym była dorosła jeszcze. wyzywasz od razu ludzi, srasz przed egzaminem, co ciekawe z podstaw maksymalnych jezyka, czy to jest dorosłość ?

Gość autorko tematu
sama jestes zalosna idiotka mialas na nauke ze 3 miesiace a dwa to przynajmniej i co? 3 dni przed wrzesniem prosisz o pomoc i wyzywasz ludzi od idiotow puknij sie w ten pusty poczochrany leb....przeciez nie kazdy musi miec mature a tacy jak Ty nie powinni jej miec...

Gość pomocypotrzebuje
ale ja nie mówie idiotko o maturze;]

Gość już chciałam ci pomóc ale
mi się odechciało po twoich wyzwiskach :O więc stul mordę i :O

Gość autorko tematu
ty glupia kretynko tym bardziej sie przerazilam bo takie osoby jak ty powinny miec zakaz wstepu na jakakolwiek uczelnie...obys nie zdala tego egzaminu....nie zaslugujesz na to bo jestes zbyt tepa...trzeba sie bylo uczyc na biezaco to by poprawek nie bylo...jestes zakala wszystkich studentow wstyd mi za Ciebie

Gość letatatatata
ej, ale nie przesadzajmy ;) moj cioteczny ma teraz egzamin, bo nie było terminów na czerwiec już, przez popierprzony wymysł internetowych zapisów na ćwiczenia, laborki i EGZAMINY. :/ ale panna tu sie nieładnie zachowuje