Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nietakaznowulala

POWAZNE PYTANIE DO MEZCZYZN

Polecane posty

ja swoich blizn nie pokazuje.wlasciwie z moich znajomych nikt o tym nie wie.dowiaduja sie o nich tylko ci z ktorymi zawieram "blizsze znajomosci" i to nie wtedy gdy sa zalani i nie wiedza co robia a na trzezwo zeby mogli sami ocenic czy im odpowiada to jak wygladam czy nie. nie zamierzam nigdy lapac faceta na dziecko, jak zasugerowala to osoba pod pseudonimem KOMICZNE

"nie zamierzam nigdy lapac faceta na dziecko, jak zasugerowala to osoba pod pseudonimem KOMICZNE" chwileczke - ja tu nic nie sugeruje.. jakbym chcial cos napisac, to bym napisal wprost!!!! ja pisalem o kolezance Sissy :P

"osoba pod pseudonimem KOMICZNE" Przynajmniej już nie jesteś przedmiotem. Awansowałeś Małe, a cieszy

polaola bylam u kilku lekarzy i jak czesniej napisalam wszyscy mi odradzili bo mam sklonnosci do bliznowcow a poza tym potrzebne by byly przeszczepy tzn dodatkowe blizny w miejscu pobrania skory

Znam młodą dziewczyną z większą ilością blizn po oparzeniach, jest ładna na twarzy i raczej nie ma problemów z chłopakami ...

Gość zmanirowana wnuczka smirnoffa
a co ma blizna do atrkaycjnosci moze byc atrakcyjna kobieta z nieatrakcyjna blizna blizna wypelnia twoja tozsamosc? brzydal - jest rzeczywiscie w kierunku interesujacy. na pewno nie brzydki. ale radze mu, zeby zaprzyjaznil sie z creamem, poderwal gniazdopodobna kobiete. beda sobie pisac dluugie listy. to powinien byc jakis klub towarzyski. ja tam ludziom wierze kiedy pisza ze sa atrakcyjni lub nie. kto lepiej to wie od nich samych ? czuje sie przekonana i nie bede nikogo kto wierzy, ze jest nieatrakcyjny przkonywala, ze jest inaczej. z cala pewnoscia on/ona wie najlepiej :)

nie zamierzam nigdy lapac faceta na dziecko, jak zasugerowala to osoba pod pseudonimem KOMICZNE radzilabym sie nie zarzekac :p

A jak dla mnie zasadnicze pytanie czy blizny stanowiły problem dla tych co \"i tak odeszli\" czy stanowią problem dla Ciebie. Bo jeśłi sa problemem dla Ciebie to będziesz je wnosić do związku a kompleksy kobiet sa tak samo uciążliwe dla facetów jak kompleksy facetów dla kobiet... kompleks to kompleks. Jak ma kochać to będzie kochać całą a nie wybrany kawałek ciała... kocha się za to jaka jesteś a nie za to jak wyglądasz... gdybyśmy kochali tylko te co \"ładnie\" (abstrakcja od medialnego wzoru urody) wyglądają to na świecie byłoby o 70% mniej ludzi ;D Jak zaakceptujesz sama siebie i nie będziesz się tego wstydzić (tych blizn), to będzie ok, a jak facetowi nie pasuje to niech się buja. Nikt nie robi łachy, ze z tobą będzie :)

hmmm ja bym zapytała czy autorka ma braci na wypadek wypadku a tak na poważnie- sama przyznalaś , że blizny nie są mocno szpecące- nie sądze, że faceci odchodzą z tego powodu- chyba, że odchodzą np. po pierwszej nocy razem. zobacz ile na forum jest super fajnych ładnych i mądrych lasek (przynajmniej się zarzekają, że takie są) i w ogóle nikt ich nie chce:P musisz popracować nad swoimi kompleksami- są zbędne

mialam ostatnio naprawde fajnego chlopaka ktory twierdzil ze mu sie podaobam taka jaka jestem.wtedy w to nie wierzylam bo wydawalo mi sie ze to nie moze byc prawda.chlopak byl naprawde bardzo przystojny i nie sadzilam ze ktos taki chcialby ze mna byc.nie moglam zniesc kiedy np calowal moje blizny bylo to dla mnie zbyt krepujace...

no i teraz przynajmniej nie czujesz sie skrepowana wszystko ma swe dobre strony tylko trzeba umiec je odnalezc :)

Gość co tak ucichliscie
? chodzi o te kajdanki, których szuka Sissy?

tak wymieniamy się właśnie mailami bo sissy ni pamięta u kogo z nas je zostawiła......

tez

"ale on całą swoja postawą manifestuje swoją brzydkosc i stąd spławia go kazda laska..." Prawda, ale prawdą jest też to, że nic sobie nie wmówiłem. Te osoby, które widziały inne zdjęcia wiedzą, że tak jest. "Ale Komi spójrz jakie on ma tu wzięcie, wszystkie się nad nim litują. I chyba o to chodziło" Tak? Nie wiedziałem, że jestem aż tak popularny na kafe. Hmm, może dlatego nie wiedziałem, bo tak nie jest, a ostatnio wpadam tu sporadycznie (w ciągu 2 tygodni urlopu jestem tu chyba 3 raz). Ale faktycznie, może o to mi chodziło, dobrze być uświadomionym ;). LUDZIE - NIE LITUJCIE SIĘ JUŻ PROSZĘ, WOLĘ JAK PO MNIE JEDZIECIE. "kobiety zawsze lituja sie nad ciotami i bronia ich przed innymi, normalnymi facetami, ale do łóżka chodza z tymi z drugimi" Dementuje, nie jestem ciotą, wolę dziewczyny (nie napisałem dziewczynki, bo komik by mi od pedofilii nadał).

gdyby istniala kafeteria dla tygrysow to ten by wlasnie pisal "mam wade genetyczna i przez to jestem gorszym reproduktorem trudno tez polowac wiec musze zadowolic sie miesem, ktore innych by nawet nie obeszlo" :p "wysiaduje dlugo na sloncu ale marne efekty"

Gość Sissy a kto ty jesteś
?? jakaś nowa na forum?