Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroczaaaaaaaaaaa dama

Urok

Polecane posty

Gość umm
narazilam sie komus bardzo, to dluga historia a on chyba rzucil na mnie klatwe... nic mi nie idzie i czuje, ze wiaze sie to z nim. co robic???

a ty co rzuciłaś??

Gość węglarka
wstyd sie przyznać jeśli możesz odezwij sie do mnie na emaila aicha0@vp.pl

Gość wstyd sie przyznac
najpierw urok potem klatwe, pewnie dziala to do tejpory:O

Gość umm
czy ktos wie, jak oddalic klatwe? zerwalam z tym kims wszelkie stosunki i odciagnelam moich bliskich od niego. stracil wplyw na moja rodzine i sie msci.

Gość do wstyd sie przyznac
Ja jestem 7 lat po ślubie, niby wszystko było ok ale miałam problemy w pracy a mój luby ubzdurał sobie ze kogoś mam :O co jest głupotą kompletna. Potem on gdzieś wyjechał na 2 dni, niby szkolenie jakieś (al wiem że takiego nie było), wrócił zadowolony . A we mnie się zmieniło wszystko :O stałam się nerwowa, ciągle się o niego boję, lecę z pracy do domu żeby zobaczyć czy wszystko dobrze :O Znajomi już zwracają mi uwagę ze coś ze mną nie tak jest :O że jestem inna zupełnie, nie wiem czy nie wylecę z pracy bo od tego czasy ciągle coś się wali :(

Gość wstyd sie przyznac
jesli dzieja sie w waszym zyciu dziwne sytuacje, ze cos wam nie wychodzi, jakby pech itp. to jest klatwa, jesli zmienia sie psychika czlowieka i jego uczucia i zachowania to urok. urok prosciej odwrocic niz klatwe. znajdzcie kogos kto wam pomoze

Gość do wstyd sie przyznac
tak znaleźć tylko wiesz jak to jest z tymi osobami :O 😭 nigdy nie wiadomo na kogo się trafi i czy to nie przyniesie więcej szkody niż pożytku :(

Kurcze sama niewiem.. co teraz.. a czy jest możliwe by rozbudzic uczucia w kims poprzez urok i żeby było cudownie.. i rozkochac go na nowo a jak urok pusci żeby on sama z siebie byl w nas zakochany:(

Gość węglarka
do wstyd sie przyznac napsiz na emaila albo powiedz z kogo korzystalaś.... wiem, juz ze ktos rzucil na mojego i chce go odzyskac... :(

A może moj tez jest pod wpływem uroku, kieyds bardoz mnie kochal.. i zmineił sie ... wogole stal sie zmęczony, nerwowy, nic mu nie pasuje,jest ma jakies dziwne swoje jazdy.. szok.. czy to może byc urok??

Gość węglarka
zalana zakochana moze ....napsiz do mnie na emaila byc moize ma to samo co moj miął.. z tego co piszesz tam wyzej podawałam

Niewiem boje się strasznie że otrzymam przeciwny skutek, że on się zakocha wroci narobi nadziei i odejdzie jak urok minie:(

Gość ktoś z kafe
życie jest trudne :(( niestety :(

Witam :) pozwolę sobie podbić temat ponieważ potrzebuję jakiegoś sprawdzonego uroku miłosnego. czy ktoś mógłby pomóc?

O jejku wszędzie te reklamy ... Dobra wróżka nie potrzebuje jej . Lilith Black Moon w tych sprawach jest najlepsza .

Ja dostałam numer Lilith od szeptuchy z Orli . 3 tygodnie po rytuale miłosnym i widać znaczącą poprawę . Mogę podać numer 511681775 . Strony nie podam bo sądzę ,że szybciej można się dostać przez telefon . Lilith przez cały czas odpisywałai jest z nią świetny kontakt . Jak brałam kiedyś rytuał u Anubisa to od razu po wpłacie kasy kontaktu brak . zero .

Gość Tytexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com

Gość Czy się ze mną zgodzicie
ja czasem też mam wrażenie że zostałem zauroczony. Ta kobieta śpiewała na początku znajomości nudziła sobie po cichu jakieś tam teksty w stylu " musisz mnie pokochać ble ble " no i jakoś ją pokochałem na krotki czas ,,,i bardzo cierpiałem jak jej nie było przy mnie ...ona w trakcie opowiadała mi że kiedyś się bawiła w przywoływanie duchow i takie tam.

Gość gość
dobrą wróżkę macie pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość dosia7474
Swego czasu zamówiłam urok miłosny i rzeczywiście facet do mnie wrócił.

Gość gość
dosia ale gdzie zamawialas??

Gość gość
U mnie urok miłosny przyniósł efekt. Po 3,5 roku związku zostawił mnie chłopak podając powód, że chciałby odpocząć, pobyć przez jakiś czas sam. Od tamtego czasu minęły ponad 2 miesiące. Bardzo przeżywałam to rozstanie, ale cóż mogłam zrobić, nie da się zmusić nikogo do miłości. Chciałam o nim jak najszybciej zapomnieć, jakoś sobie poukładać swoje życie na nowo, bez niego. Nie dałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , po 2 tygodniach do mnie powrócił, prosząc o przebaczenie

Gość gość
Jest tego trochę w necie, poszukaj.

Gość ŻÓŁtodziób32
Czy ktoś zaufany kto był u zrobić osobiście urok miłosny mógłby się odezwać. Mogę nawet przyjechać by porozmawiać. Mam ważny temat i wymaga to szerszej i szczerej osoby. Jednak tylko bezpośrednio nie na email czy list. Nie wiem bowiem czy dobrze robię ale jestem pod wrażeniem przynajmniej wiarygodności wróżby jakiej mi udzielono na portalu http://strefa24h.pl/ Chciała bym bowiem coś zrobić i dotyczy to uroku miłosnego. Mam jednak pewne obiekcje co do samej formuły bo pieniądze to rzecz oczywista

Gość gość
Baby magia miłosna naprawdę działa ale trzeba się do tego przyłożyć. Rytuał najlepiej odprawić samodzielnie, ja tak zrobiłam i mój chłopak wrócił po półtora miesiąca. Mogę się podzielić moimi doświadczeniami , mój mail to monia-gruszecka@tlen.pl jakby ktoś chciał.