Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroczaaaaaaaaaaa dama

Urok

Polecane posty

Gość gość
Arabella8, kobietamag@interia.pl, Lilth Black Moon, magicznerytualy.pl, urokmilosny24.pl, strefa24h.pl, monia-gruszecka@tlen.pl to oszuści. Nagle "odkopali" temat z 2008 roku na forum i piszą -zobaczcie jak to nagle pojawiła się Arabella8 która poleca swój blog internetowy na którym pisze jak to bardzo poleca pewnych skutecznych wróżbitów, rytualistów którzy jak jak twierdzi są skuteczni i znają się na magii (komentarz z dnia 2012.06.12 ---------------------------------------------------------------------Po niej jest komentarz ponoć kogoś kto poleca wróżkę o e-mailu: kobietamag@interia.pl (komentarz napisany już rok pózniej: 2013.09.01 [godzina 03:39 w nocy!] aż tak bardzo zależało tej osobie żeby polecić wróżkę "KobietaMag" że pisała ten komentarz o 3:39 w nocy ? Hmm, mi coś tu nie pasuje, jestem pewna że to ktoś kto fałszywie poleca tą osobę ponieważ chce zarobić. ----------------------------------------------------------------- --------- Dnia 2015.01.17 nagle pojawia się następny komentarz - o treści: "Swego czasu zamówiłam urok miłosny i rzeczywiście facet do mnie wrócił.", a 8 dni pózniej czyli 2015.01.25 pojawia się już odpowiedz na pytanie o treści: "dosia ale gdzie zamawialas??" -widać gołym okiem że to ktoś specjalnie "odkopuje" stare tematy forum i pisze że niby to poleca jakiegoś skutecznego cudownego wróżbitę a ludzie się na to nabierają. ---------------Jakby tego było mało pojawia się po tym już odpowiedz o treści: " na http://magicznerytualy.pl " (data napisania komentarza: 2015.01.25 ) a za tym komentarzem już fala poleceń innych "skutecznych" rytualistów. ----Po komentarzu z dnia: 2015.08.02 pojawia się( już w 2016 roku) następny komentarz w którym to jakaś osoba poleca innego skutecznego " rytualistę" (data napisania komentarza: 2016.05.15 .,,,,,,, po nim nagle w 2017 roku ktoś poleca nagle "Monię Gruszecką" pisząc jak bardzo jest ona skuteczna w wykonywaniu rytuałów miłosnych, rzucaniu uroków ( data wystawienia komentarza: 2017.05.17 ) a 4 miesiące po tym nagle ktoś poleca stronę internetową na której ponoć można zamówić "najskuteczniejsze rytuały miłosne" mysticum.pl/rytualy-milosne/ (data wystawienia komentarza: 2017.09.26

Gość gość
widać gołym okiem że są to osoby żerujące na ludzkiej naiwności i oszukujące innych

Gość gość
Arabella8, kobietamag@interia.pl, Lilth Black Moon, magicznerytualy.pl, urokmilosny24.pl, strefa24h.pl, monia-gruszecka@tlen.p l to oszuści. Nagle "odkopali" temat z 2008 roku na forum i piszą -zobaczcie jak to nagle pojawiła się Arabella8 która poleca swój blog internetowy na którym pisze jak to bardzo poleca pewnych skutecznych wróżbitów, rytualistów którzy jak jak twierdzi są skuteczni i znają się na magii (komentarz z dnia 2012.06.12 --------------------------------------------------------- ------------Po niej jest komentarz ponoć kogoś kto poleca wróżkę o e-mailu: kobietamag@interia.pl (komentarz napisany już rok pózniej: 2013.09.01 [godzina 03:39 w nocy!] aż tak bardzo zależało tej osobie żeby polecić wróżkę "KobietaMag" że pisała ten komentarz o 3:39 w nocy ? Hmm, mi coś tu nie pasuje, jestem pewna że to ktoś kto fałszywie poleca tą osobę ponieważ chce zarobić. ------------------------------------------------------------ ----- --------- Dnia 2015.01.17 nagle pojawia się następny komentarz - o treści: "Swego czasu zamówiłam urok miłosny i rzeczywiście facet do mnie wrócił.", a 8 dni pózniej czyli 2015.01.25 pojawia się już odpowiedz na pytanie o treści: "dosia ale gdzie zamawialas??" -widać gołym okiem że to ktoś specjalnie "odkopuje" stare tematy forum i pisze że niby to poleca jakiegoś skutecznego cudownego wróżbitę a ludzie się na to nabierają. ---------------Jakby tego było mało pojawia się po tym już odpowiedz o treści: " na http://magicznerytualy.pl " (data napisania komentarza: 2015.01.25 ) a za tym komentarzem już fala poleceń innych "skutecznych" rytualistów. ----Po komentarzu z dnia: 2015.08.02 pojawia się( już w 2016 roku) następny komentarz w którym to jakaś osoba poleca innego skutecznego " rytualistę" (data napisania komentarza: 2016.05.15 .,,,,,,, po nim nagle w 2017 roku ktoś poleca nagle "Monię Gruszecką" pisząc jak bardzo jest ona skuteczna w wykonywaniu rytuałów miłosnych, rzucaniu uroków ( data wystawienia komentarza: 2017.05.17 ) a 4 miesiące po tym nagle ktoś poleca stronę internetową na której ponoć można zamówić "najskuteczniejsze rytuały miłosne" mysticum.pl/rytualy-milosne/ (data wystawienia komentarza: 2017.09.26

Gość gość
W tematyce rytualow bardzo obeznana jest wrozka Diana, jakby komus sie przydalo to podaje namiar wrozkadiana.pl

Gość Labomir

Diana to niestety oszustka k sama się reklamuje. Zamówiłem rytuał. Do dziś efektów nie ma a mija pół roku a Diana na wiadomości od 4 miesięcy nie odp. To taka uczciwa oszustka..