Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LekkaZalamkaaaa

Przez KAFE stracilam WIARE w LUDZI

Polecane posty

Gość LekkaZalamkaaaa

Wszystko kreci sie wokol seksu.. Ciagle zdrady, bzykanie, sranie, polowa ludzi sie obija w robocie, matki tylko o dzieciach, lachy o chlopakach, faceci o waleniu konia, czarni najezdzaja na pomaranczowych, pomaranczowi sie podszywaja. Ogolem sodoma i gomora.

Gość gazeta wyborcza
i za to kochamy kafeterie:))

Gość zawsze gorszy
najgorsze że penetrują tu zboczeni

witamy w prawdziwym świecie :D przecież i tak twoja koleżanka z biura obrabia ci dupę jak się obrócisz, na monitorze którego nie widzisz siedzi na forum zamiast pracować a twój facet pewnie już dawno zdradził cie z 5 znajomymi

Gość LekkaZalamkaaaa
Chudzi jada grubych, grubi chudych. Samotne wyzywaja sie na facetach, niedowartosciowane matki wklejaja zdjecia bachorow w stopkach, co sie dzieje?

Gość uhhh
dla mnie najgorsze jest jak ktos przedstawi swoj problem a ludzie pier*** ze albo prowokacja albo sie nabijaja :/

Gość LekkaZalamkaaaa
najlepsze ze ci wszyscy kafeteriusze to w zyciu normalne osoby, a tu zmieniaja sie po prostu w cholote

Gość ezd
normalne osoby? Watpie.

Gość fijuh
ta chołota ma 20 cm

Gość uhhh
dziwne te kafe troche :) ale jakos mnie ciagnie zeby tu wchodzic :/

Gość LekkaZalamkaaaa
No normalne w sensie, bo ja wiem, pracujace, ze znajomymi, a tu po prostu pojazd na kazdego. I jeszcze te wulgaryzmy, i ciagle nawiazania do seksu i srania :/ Znaczy ja tam jakas delikatna nie jestem, sama niejednokrtoeni lałam z niektorych problemow czy tekstow, ale fakt jest faktem

Gość ona jest ze snu
"bzykanie, sranie" "lachy o chlopakach, faceci o waleniu konia, czarni najezdzaja na pomaranczowych, pomaranczowi sie podszywaja" "Chudzi jada grubych, grubi chudych" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH poryczalam sie juz ze smiechu;D;D;D;D;D

Gość uhhh
za duzo tu ludzi jest i wielu glupich podszywcow. no juz wszytsko zrozumiem ale nie to ze ktos podszya sie pod kogos. no po co ludzie?

Gość LekkaZalamkaaaa
Wiekszosc. Ok, sa ciekawe tematy, ale one tez zamienily sie w towarzyskie pogawedki miedzy 2-3 osobami. Mysle o tych tematach swiezych, ciagle zakladanych.

E tam, nie narzekajcie. Kafe znakomicie sprawdza sie w roli uświadamiającej. Mianowicie człowiek nie znający tego forum tkwi w jakże złudnym przekonaniu, ze żyje spokojnie, szczęsliwie itp. Po wejsciu na kafe i zapoznaniu się z różnymi watkami uswiadamia sobie, ze tak naprawdę przegrał życie! :D:D:D:D

Gość LekkaZalamkaaaa
Lol. Mysle ze mozna tez sie dowartosciowac czytajac niektore topiki, i przyjmujac zludna nadzieje ze to nie prowokacja;)

Gość LekkaZalamkaaaa
Ja nei wiem w jakim celu, poczytalam niektore watki o porodach, dzieciakach, ciazach, matkach, i postanowilam nie miec dzieci. Niektore posty napawaja mnie przerazeniem, i w mlodym wieku (20) zaczelam myslec o tym. Bez sensu w ogole. Albo te mlode lachy co to juz mezatkami sa.

Gość LekkaZalamkaaaa
No i np grono tych czarnych z jarkiem na czele. Uzaleznienie czy chec dopierdolenia kazdemu? Kompleksy, nuda? Jaki jest cel zeby tu wchodzic?

:D nie ma to jak dobry topik na zakończenie dnia :P

Gość całkowicie czarny kot
w sumie, to popieram autorkę :-)

Gość Sratatatata
nooo chyba sie z Toba zgodze :D najgorsza jest taka niedowartosciowana grupka debili ktora maxymalnie dziala mi na nerwy :D oczywiscie jareczek :D ruda wiedzma z krzywym nochem :D notariusz od siedmiu bolesci co go baba zostawila(i dobrze) :D ten maly kretyn ponawiacz co zawsze wpierdala swoje 5 groszy :D jakis lachon przestarzaly o przeastrologicznej nazwie warkocz komety :D i wielu innych ktorych wslizg na forum wywoluje u mnie odruchy wymiotne :D chodzi mi o zlosliwych kretynow lub tempakow co pierdola glupoty z nudow lub szukaja pocieszenia zeby komus dokopac :D

Gość LekkaZalamkaaaa
... ktorzy tradycyjnie wpieprza mi sie w temat i wszystko zepsują :)

Gość Sratatatata
aaa jeszcze jakis gietki maniek(wkurwia mnie ten pacan totalnie! :D) i draz ! :D

Gość Mnie na kafeterii wkurza pare
osob, np. przerwa miedzy palcami, ponawiacz... inne rzeczy to: zmienianie topiku w osobiste pogawedki, jakby znajomi nie mogli pogadac na gg czy cos :O dłuuuga stopka (no ale skąd wieśmaki mają wiedzieć o netykiecie? :D i tyle ;]

Ktoś się wkurzył? :D

"zmienianie topiku w osobiste pogawedki" wskaż mi forum na którym starzy użytkownicy nie robią w każdym temacie prywatnych offtopów :D no poza jakimiś ze skrajnie faszystowską moderacją

Nie chodzi o offtopy, bo offtop to wtrącenie czegoś, a nie smarowanie 100 stron bo "ike/a mi kabel USB/wielbiciela/pozdro/meę swędzi pupa" :/