Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buteleczka20

chyba zostane Mamą

Polecane posty

Witam zrobiłam dziisaj 2 testy 1 z rana 2 wieczorkiem i oba pozytywne ide jutro do lekarzaa by sie upewnic na 100% jak wygladada 1 taka wizyta kobiety w ciąży?

Jak to wczesna ciąża to może jej nawet nie wykryć i każe Ci przyjść za jakieś 2 tygodnie.

do gina idz najlepiej po skonczonym 6 tygodniu, wczesniej mozesz sie tylko rozczarowac tym ze nic nie bedzie widac moja pierwsza wizyta polegala na wywiadzie, pierwsza miesiaczka, jak dlugo itp, choroby itp pozniej badanie na fotelu i usg ze zdjeciami :) ok 8-10 tyg mialam zawsze zakladana karte ciazy

dokladnie, nie ma co zaraz do gina leciec i pozniej przezywac ze nic nie zobaczyc to jest niepotrzebny stres ja w 1 ciazy do gina polecialam dokladnie w 5 tygodniu i 3 dniu i naprawde ledwo bylo cos widac na usg , gin musial dlugo patrzec i zastanawiac sie czy w srodku cos jest okazalo sie ze jest i mam juz 2,5 latka w domu ;) za drugim razem poszlam dopiero po 7 tygodniu, od razu zobaczylam fasolke z bijacym serduszkiem :)

no to jutro sie wszystkiego dowiesz ;) mam nadzieje ze bedzie ok 🌻

Lepiej odczekać pełne 8 tygodni ciąży (czyli 8 tygodni licząc od terminu ostatniej miesiączki) bo potem niepotrzebne schizy, że a to zarodka jeszcze nie widać a to serca nie ma. I nie ma po co.