Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

PYTANIE DO WIERZąCYCH KATOLIKóW

Polecane posty

Gość rozwalił mnie te tekst
Może na temat kościoła już się nie będę wypowiadać:O Banda darmozjadów i złodziei i tyle:O Szkoda tylko, że w tym chorym do granic kraju moje podatki muszą iść na takich grubych i obżartych pedofilów:O Żal... Nie rozumiem, dlaczego państwo zmusza mnie do płacenia na kościół?:O Gdyby tylko katolicy mieli płacić, nawet te 50zł w skali roku, to szybko by się okazało, że w Polsce mieszka aż 15% katolików. te mendy doskonale o tym wiedza, dlatego ciągle się wtrącaj w politykę. kamienice, place, ziemia, samochody i firmy im nie wystarczają:O Wystarczy powiedzieć, że w praktycznie każdym mieście, miasteczku, wsi jest kościół. Nie ma szkół, szpitali, przychodni, ale kościoły są wszędzie:O

Gość rozwalił mnie te tekst
Ja nic nie uważam, to wyznawcy papieżaka tak uważają. No przecież napisali: kiedyś dzieci szły do piekła, ale papież napisał, że tak nie jest i teraz idą gdzie indziej:O A mi to wisi, co uważają. Dzieci czy płody jak kto woli, poddane aborcji, idą na śmietnik jako odpady medyczne. Spójrzcie prawdzie w oczy. A człowiek po śmierci idzie do piachu i zamienia się w kupę gnijącej materii, która wraca, gdzie jej miejsce i na szczęście nic po nim nie zostaje i nikt o nim nie pamięta, wszyscy żyja jak zwykle. Chyba, że zrobi coś wybitnego, ale to wam nie grozi🖐️

Gość Zygfryd de Trąba
no pieniązki to akurat jakby osobny rozdział - z tym faktycznie powinno sobie było panstwo lepij poradzić :). bo co do sporów teologicznych generalnie jest to grzązki temat.

Gość Zygfryd de Trąba
no ironi nie kumasz - katolicy tak jak żydzi - z jednej strony wierzą a zdrugiej strony podsmiewają z wielu elementów tej wiary. co moim zdaniem dowodzi "duzej przyblizonosci" objawionych sądów :).

Gość Piotruś Ban....
Co za bzdury smalone :classic_cool: Człowiek po śmierci frunie do nieba, biega po chmurkach z aniołkami, tam są też wodospady z gumą bombelkową i jednorożce 🌼