Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivencja

Współlokatorka i niebezpieczne znajomości-co robić?

Polecane posty

Gość Nivencja

Niechcący usłyszałam wczoraj, że moja nowa współlokatorka ( znam ją od niedawna) umówiła się na jutro z chłopakiem z czata. Dziś pytała się mnie czy idę na zebranie do pracy, o którym wcześniej wspominałam i o której się ono odbędzie. To zebranie jest o 19:00, więc pewnie w tym własnie czasie ma ją odwiedzić ten chłopak... Nie wiem co mam zrobić, bo przecież ona go nie zna i nie dość, że może jej coś zrobić, to jeszcze coś może zginąć z mieszkania!

Gość PImnbouu
Stanowczo jej zabroń przyprowadzać obcych do domu. Może się z nim spotkac na mieście. Chyba, że umówiła się tylko na bzykanko.

Gość blackcat
jeżeli razem mieszkacie powiedx jej że nie życzysz sobie by przyprowadzała do domu obce osoby - niech sie spotkaj ana miescie :O

Gość Nivencja
Jak na razie to niby nic nie wiem, bo tak jak mówię podsłuchałam, że się umówiła i utwierdziłam się w tym, gdy spytała mnie dziś czy idę na zebranie. Podejrzewam, że umówiła się na sex, bo inaczej czemu by jej tak zależało na wolnej chacie? Z tym, że ja nie chcę mieć w domu burdelu! Jak myślicie, nie iść jutro na to zebranie? Czy może wyjść wcześniej i nakryć ją?

Gość Nivencja
A moze powiedziec jej,ze jednak nie ide, to wtedy sie nie umowi?

Gość Nivencja
Jak to rozegrac?

powiedz jej tylko, ze nie zyczysz sobie, zeby robili to na twoim lozku, bo ci jakiego syfa zasadzą

Gość Nivencja
To ona sie chyba umowila na bzykanko, a nie ja. Mam zamykany pokoj, wiec nie wejda.