Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa1989

mam dwoch facetow

Polecane posty

Gość ewa1989

Mam problem. Mam 2.facetow. 1.- Czuly, zakochany obsesyjnie po uszy, (robi mi zakupy, pierze rzeczy, spi na poduszce z moja podobizna itd.itp.). Ale to "cieple kluchy". Studiuje i cos skonczyc nie moze, ma beznadziejna prace, jest malo ambitny. Ale jest dobrym czlowiekiem, ma wielkie serce. Muchy by nie skrzywdzil. Uwaza mnie za cnote. ;P 2.- Wie,ze jestem puszczalska. Rzniemy sie bo kochaniem to tego nazwac nie mozna. Wiem,ze ma iine kobiety, a ja mezczyzn. Kazda z nich zapomina, mnie codziennie pisze dobranoc. Jeste nimfomanem tak jak ja. Nigdy otwarcie nie mowimy o tym co czujemy. Ja bronie sie, panem nr.1. on zmienia sexalnie kobiety. Kiedys po pijaku powiedzial: :"Ewuńciu. Jestem tym co szukalem. Kochajmy sie calym sercem ale spotykajmy z innnymi parami. Lubiesz sex, bedziesz sypiac z kim zechcesz. Zostanmy malzenstwem". Zbylam go. Nigdy nie wrocilismy do tematu.

Gość ewa1989
na meza to mi sie nie spieszy. Ale na faceta na teraz ktorego

Gość ewa1989
no moge ale jednego skrzywdze

Gość ewa1989
nie... jest cienki bolek w sexie

Gość ewa1989
hmmm boje sie o 1. ale 2. .. mysle o nim...

to delikatnie daj mu do zdo zrozumienia że nie kochasz go i skoncz z nim .Jak nie masz planow wobec drugiego a masz z nim orgazmy to się baw tylko uważaj żeby ci nie strzelił ciążę.Wiesz jak on się zaangażuje to będzie chciał ciebie przytrzymac ,bo jak zauważam odpowiadasz mu seksualnie w 100%

Gość mozesz napisac jeden
temat ogolnie o sobie zamiast 5 kazdy o tym samym?

nie pisz że jesteś nimfomanką ,bo to że masz ochotę na seks i rżniesz się z nim to normalne Każdy normalny człowiek to robi aproblem jest w tym że czesto są ludzie o hamulcach moralnych i w tym jest problem

Gość ewa1989
jakis tam facecie--> ja lubie zmieniac partnerow:) (lozko) 2.tez

Gość ewa1989
schodze doblanoc :*

Zgadzam się z przedmówcą nie wybieraj żadnego baw się masz 19 lat. A co do tych dwóch menów to z czasem powiesz "fajni byli".

Gość sexu brak
obyś nigdy nie zaznała szczęscia w miłosci póki sie nie nauczysz szanować ludzi

Gość całkiem dojrzała
Drugiego. Mam podobnie 2 facetów. jeden przyjaciel i do sexu a drugi zakochany ale też do zajebistego sexu. oboje strasznie młodzi w porównaniu do mnie - żaden na stałe.

Gość fgrdrkbnh
Ja też mówie, abyś wybrała drugiego....

I to jest ta kurwa babska romantyczność? Co za chujowe czasy przyszły, ze faceta oceniacie po tym ile macie orgazmów... żal, kurwa żal i tyle... później się dziwice, ze mężowie was zdradzają... Uczucia to już się nie liczą co? Może was mieć za szmatę i tak samo was dymać ale dla was wazne ile orgazmów tak? Normalnie zgroza...

Gość ewrfref
(Ciekawa jestem czy to choroba, czy upośledzenie.)

Gość sexu brak
to chyba takie czasy, brak rozumu i wbite w łepetyne bzdury z brawo a starzy charuja od rana do wieczora i nie ma kto takiej szczeniary wychowac lub szczyla, jedna rada trzeba uważac na zgnite jabłka

Jest róznica między równouprawnieniem a tandetą :) Problem właśnie wtym, ze ludzie Twojego pokroju nazywają to \"ruchańskiem\" - kurwa, to nie sport jest... gdzie uczucia są co? Gdzie skromność? powściągliwość? gdzie namiętność? \"ruchańskiem\" młode pokolenie zastępuje wszystko do czego nie dojrzało... 19 latka według mnie ma raczej blade pojęcie o miłości... swędzi ja między nogami to niech się podrapie a nie rznie się po kątach i ocenia mężczyzna po tym ile ma orgazmów... Ideały kurwa diabli biorą bo smarkulstwa rodzice nie pilnują... Ostatnio miałem przykład tego Twojego kurwa równouprawnienia jak mi jakiś smarkulec szesnastoletni wymalowany i odziany w skąpe ciuszki proponował bliższa znajomosć za \"prezenty\"... kopnąć w dupę, za szmaty i do mamy tylko zaprowadzić... Zgroza normalnie a nie równouprawnienie..

Gość sexu brak
popaprany masz racje- ci ludzie nie sa dojrzali i chyba se ni zdaja sprawy co robi, pameitam jak miałem np 18 lat i jak sie zachowywałem i co robiełem to samo kolesie z podwórka, system sie zmienił i to podziałało na dojrzewanie czy co? soory ale kity typu bo 15 moze byc dojrzalsza od 20 to se wsadzcei tam gdzie lubicei najbarziej, pozdro

Gość ewa1989
ja pier..e nie podoba sie to spadac z topiku. Ja poprostu nie wiem czy szalec i byc z 2 czy byc z nudnym 1