Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Mam pytanie, ale się nie śmiejcie proszę

Polecane posty

Jestem młoda, sprawna fizycznie, manualnie i psychicznie, świetnie radzę sobie za kierownicą, ale mam problem;/ I nie tylko jak musze gdzieś jechać, mam ogromny brak orientacji w terenie, kiedy jestem w nowym miejscu za Chiny nie moge zapamietać tego miejsca,moi znajomi pamietaja jak dojść kawał drogi gdzies w obcym miescie, wktorym byli 10lat temu a ja nie pamietam jak dojsc gdzies do sklepu pare ulic dalej, wystarczy, ze jest duzo uliczek,duzo sklepikow a ja juz nie wiem,nie potrafie znalezc punktu odniesienia;/ Za to pamietam dokladnie zaslyszane melodie, nazwy, ciag liczb itp.Czy ktos tez tak ma??

Gość wwiikkttoorriiaa
Wszystkie kobiety przewaznie mają słaba orientację w terenie, też tak mam :p

Gość mam tak samoo
🖐️

Gość hahahahahahaah

Gość w klubie
mam identycznie:) ale do tego stopnia, ze czasem wychodze ze sklepu i ide w przeciwnym kierunku niz powinnam, co prawda zaraz zorientuje sie ze ide zle no ale jednak:p a juz trafienie w jakies miejsce gdzie bylam tylko raz jest praktycznie niemozliwe:P

Nie martw się. Nie dalej jak wczoraj śmiałyśmy się z koleżanką, że nas to wystarczy parze ulic od domu wyprowadzić i dwa razy nami zakręcić a juz będziemy miały problem, jak wrócić.

Jakbym o sobie czytała;) Potrafię się zgubić we własnej okolicy. Gdy gdzieś jadę autem sama w nowe miejsce, to w 99 przypadkach na 100 pobłądzę. W galeriach handlowych orientuję się bezbłędnie: dopóki nie wyjdę z konkretnego sklepu i mam znaleźć wyjście na zewnątrz - zwykle obejdę wszystko w kółko ze 2 razy, a i tam trafię na jakieś schody przeciwpożarowe albo magazyn czy coś. Jak jadę autobusem, przeważnie wysiadam nie tam gdzie trzeba. Gdy idę do jakiegoś nowego większego sklepu, nigdy nie wiem gdzie są drzwi, panicznie boję się nowych miejsc że się pogubię. Kiedyś we własnym mieście pojechałam na basen (na którym byłam dziesiątki razy ) i się pogubiłam, wyjechałam gdzieś w krzakach nad rzeką:-D Wszystko dlatego, że było ciemno i wszystko wyglądało inaczej niż za dnia:) Ciekawe, zwłaszcza że ostatnio w teście na inteligencję jaki robili nam w pracy, wyszło że mam kapitalną pamięć, świetnie zapamiętuję wyrazy, melodie, liczby itd;)