Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77laluna77

Paznokcie u stop i rąk.

Polecane posty

Gość 77laluna77

Muszą być pomalowane na ten sam kolor, czy można sobie tu pozwolić na jakieś wariacje??

Gość 77laluna77
Ej, no jak to jest??

Gość ****la luna****
upup

Ja się przyznaje bez bicia że nie wiem, ale często mam pomalowane na inny kolor tak jak teraz bo po prostu paznokcie u stóp maluje żadziej niż u rąk, aczkolwiek staram się zeby było na taki sam kolor ;)

Ja mam np. teraz u stóp pomalowane a u dłoni nie :P Ale nie wiem jak to jest.... raczej powinien być ten sam kolor imam tak jak poprzedniczka, że u stóp rzadziej maluje.

Gość nie ma teraz zadnych
wymagan w tej kwestii. mozna malowac jak sie chce. kiedys nawt pomadlka powinna byc w tym samym odcieniu. slyszalam, ze french jest modny na pazurkach przy stopkach a on jest zawsze ponadczasowy i do nego łapki wszelakiej masci pasuja:D

Gość jesli jesteś tak
nie musi, od paru lat nie powinien nawet... tak jak nie dobiera się dziś koloru pomadki do koloru paznokci

Gość 77laluna77
No bo ja się tak właśnie zastanawiałam. A jak często malujecie paznokcie u stóp? Bo ja w zasadzie bardzo rzadko, raz na 7-10 dni, bo używam fajnego lakieru z Eveline i on długo się trzyma. A u rąk to co 3 dni.

u nóg to czasem i 2 tygonie nie maluje. obojętnie jaki lakier. długo się trzymają. u rąk czasem codzień, bo zjadam lakier niestety albo zdrapuję :o

Gość 77laluna77
To widzę, że wszystkie mamy spokój długo z paznokciami u stóp:) Ja trochę nie lubię malować paznokci u rąk, bo trzeba trochę czasu na to poświęcić (szczególnie czekając na wyschnięcie lakieru), a szybko trzeba czynność powtarzać:o