Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieciuwa

KTO MA POPRAWKE WE WRZESNIU ?

Polecane posty

Gość cieciuwa

JA MAM A NAWET NIE ZNAM TERMINU :-)

Gość kasia kasiulska
ja mam.....5 :O uczysz się już? ja dwie to luzik, ale te 3 to jakaś masakra..... Pierwszą mam 12 wrzesńia. NA razie uczę sie tylko jednego przedmiotu.

Gość wwwwwwwwwssssssssssss
5 poprawek? prawdziwy geniusz z ciebie

Gość kasia kasiulska
wiem :O tak sie składa,że własciwie na własne życzenie przełożyłam sobie sesję.... miałam kłopoty "zyciowe" i nie miałam nawet kiedy sie uczyc. Tylko na jeden egazmin sie uczyłam. Nie poszło mi :O Na pozostałe poszłam,żeby mieć pojecie co mniej wiecej może być teraz.

Gość sdbhasjbJAN
JA dwie :O Pierwsza 1. wrzesnia :O:O:O

Gość dmc
ja zadnej :P 4 egzaminy i 4 zdane :D

Ludzie wy czasem bywaliście w tej szkole? Ja czesto chodziłam na wagary, ale poprawek to nie mialam nigdy i na maturze poszło mi super. Jak ktos nie ma glowy do nauki to niech nie łazi na wagary tylko wkuwa wkuwa wkuwa nieuki. Boze, że też potem tacy ludzie ida na np. administracje i mamy niedouczonych urzedasow :O

nagadam wam śmieszna jestes jezeli myślisz ze na administracje ida ludzie niedouczeni i tylko w urzędzie można po tym kierunku pracować :O poza tym autorka topiku ma raczej na myśli poprawki na studiach :)

Gość yyyyyyyyyytt
nagadam wam :O co ty pierdolisz? :O

ja mam dwie, za to porządne :O mikroekonomia i matma, co łamie moje małe humanistyczne serduszko. na dodatek kompletnie się nie mogę zebrać do nauki.

nagadam wam to Ty czytaj uważnie autorke topiku, dziewczyna pisze o sesji a Ty z liceum wyjeżdżasz :o "tak sie składa,że własciwie na własne życzenie przełożyłam sobie sesję (...)" pewnie sama jeszcze w liceum jesteś...

ja mam dwie, za to porządne :O mikroekonomia i matma, co łamie moje małe humanistyczne serduszko. na dodatek kompletnie się nie mogę zebrać do nauki.

a co prowadziłas badania i stąd Twoje stwierdzenie, że na administracje idą ludzie, którzy mają poprawki w liceum i potem zostają niedouczonymi urzędasami? :o

ja tez mam dwie i pierwsza 1 wrzesnia o 9:S strach sie bac, ani sciagami ani wiedza jeszcze nie dysponuje:P

kalimba de luna współczuje :o ja tez jestem humanistka i moja największą zmora w tym semestrze była mikro i makroekonomia:O zerówki oblałam,ale na pierwszym terminie poradziłam sobie za sprawą pomocy naukowych i zaliczyłam na 3 :D dasz rade :)

nagadam wam, glupio gadasz jak nie wiem... moja kolezanka w liceum byla prymuska, srednia miala 5,1 a na studiach zalicza poprawki, wiec nie chrzan, ze ktos jest nieuk...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nagadam wam, z tego co mi wiadomo "poprawki" w liceum są w wakacje, a nie we wrześniu. Ja się przylączam, jedna poprawka 17 września. 11 egzaminów, jeden mi nie poszedł..59%, zabrakl mi magiczny procent do zaliczenia ;/

pewnie pracujesz w jakims zapyzialym urzedzie dlatego tak cie to rusza co mowie. zreszta ide stad bo jak widza autorki tez juz nie ma. moze poszla sie uczyc. adios kondoliza 🖐️ obym cie juz wiecej na zadnym topicu nie spotkala czego zycze sobie i tobie :P

zobaczysz jak to jest jak bedziesz na studiach, student bez poprawki to nie student :D kazdemu, nawet najlepszym noga sie moze powinąc, a czasem to zwykła zawiść profesora i chęc pokazania swojej wyższości i udowodnienia kto tu rządzi :o

Boże co za żenua :O gowno Cie obchodzi gdzie pracuje :classic_cool: brak Ci argumentów i spierdzielasz :D mnie sie udało bez poprawki, ale łącze sie z Wami w bólu poprawkowicze:)

Gość yyyyyyyyyytt
nagadam wam, won z tego tematu. voila, ja 1. o 8 :O

jestem na trzecim roku kondoliza i jak dotad nie mialam zadnej poprawki, wystarczy czasem do ksiaze i notatek zajzec a nie non stop prowadzic bujne zycie studenckie, ot co.

Gość yyyyyyyyyytt
nagadam, a co studiujesz?