Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieciuwa

KTO MA POPRAWKE WE WRZESNIU ?

Polecane posty

Niestety chodzila do najlepszego liceum, w podstawowce i gimnazjum tez byla prymuska, wygrywala konkursy matematyczne, a na studiach polegla i poprawki byly.

nagadam wam na necie to ja moge byc i na 5 roku :o bo ty wiesz jakie autorka prowadziła życie i w dodatku wiesz, że bujne życie studenckie ehh...

>>yyyyyyyyyytt a myslalam ze juz gorzej ode mnie to nikt nie ma, a z czego poprawka? ja mega ciezka fizyka:/ zalamuje rece....

Gość yyyyyyyyyytt
1. makroekonomia, a 4. algorytmy i struktury danych :O:O:O

poprostu poziom jest wysoki to raz, a tempo w jakim studenci musza sobie przyswajac wiedze jest na prawde nie do opisania, egzamin goni egazmin, niestety ciezko jest nadazyc nawet najlepszym, jesli bedziesz studiowac na jakiejs dobrej uczelnie, to sama sie przekonasz i przyznasz niektorym z nas racje :)

ta przyczyna sa beznadziejni wykladowcy najczesciej... wiekszosci z nich brakuje klepki a my jestesmy najczesciej ofiarami ich widzi mi sie:P

nagadama ty idz spakuj tornister na poniedziałek... hmm z tego co zauwazylam to ty tworzysz wyssane z palca teorie i nie potrafisz ich uzasadnić :O poza tym miałaś stąd już iść zapowiadając odejscie na 1 stronie 🖐️

Gość yyyyyyyyyytt
popieram voila. niektorzy naprawde nie powinni wykladac :O

>>yyyyyyyyyytt moje kondolencje:P zalatuje mi tu ekonomia lub informatyka i te algorytmy yhhh powodzonka:)

niezapominajka ja studiuje do tego dochodzi mi 2 miesiace praktyk w kazdym semstrze, praktyki mam w oddalonym o 40 km miescie i nie moge tego zmienic bo o miejscu praktyk decyduje uczelnia, wstaje bardzo wczesnie, wracam bardzo pozno i jeszcze musze uczyc sie do sesji, ktora zaczyna sie gdy koncza sie praktyki. jakos do tej pory nie mialam poprawek. wiec widocznie da sie bez tego przebyc studia.

nagadam wam - jest roznica miedzy studiami a STUDIAMI, jak jestes kochana na jakis zapyzialych to nie problem jest zdawac egzaminy bez poprawek. Sama nie mam zadnej, ale nie uwazam tez by administracja byla dla nieukow. ( nie studiuje administracji )

Gość yyyyyyyyyytt
voila, informatyka i ekonometria uściślając ;) codziennie budzę sie, zastanawiajac co tam robię:):)

wyglada na to ze dziewczyna choc nie wyglada na studentke to nia jest... mowa o "nagadam wam"- 21 lat ma dziewcze:P

a no wlasnie, sprobuj isc na prawo, przyswoic sobie wszystkie kodeksy na pamiec, slowo w slowo, bo nie moze byc swoimi zdaniami... no i rozwiaz test 100 pytan w 20 minut, bo tak sie czasem zdarza, studenci sa uradowani, kiedy dostaja najnizsza ocene, zeby zaliczyc ;] Ja sie uczylam na kierunku ratownik medyczny, wiec nawet troche zblizone do Ciebie, i bylo latwo, dawalam rade, chociaz egazminow duzo, praktyki, ale w porownaniu z niektorymi kierunkami studiow, to maly pikus;]

ooo informatyka, moj ukochany choc niedoszly kierunek:) a swoja droga ja wole byc studentka z poprawkami i troszke zazyc sobie przywilejow mlodosci , niz uchodzic za kujonice i nic nie miec z tego zycia, czy to wazne za ktorym podejsciem sie zaliczylo? wazne ze jest to marne 3 i droga wolna na wyszczy szczebel:P

A teraz wybieram sie na studia pedagogiczne, kierunek resocjalizacja, wiem, ze tez nie ma latwo, na pewno bede miala jakas poprawke, ale co z tego, co Cie nie zabije, to Cie wzmocni... a wlasnie, jest ktos, kto uczy sie na tym kierunku??

WyjdźStąd masz rację... ja pracuje i studiuje administracje (nieukiem nie jestem) i jak dotąd nie miałam żadnej poprawki (jestem na 3 roku) i wcale nie uwazam,ze to łatwy kierunek dla nieuków i nie nabijam sie i nie potepiam tych, którzy poprawki mają... naucz sie KPA, KC, KPC i KP na pamięc to bedziesz wiedziała czy tak łatwo studiowac administracje, o innych przedmiotach nie wspomne...

Gość yyyyyyyyyytt
ja też mam w sumie takie podejście. jak wszędzie zdarzaja sie takie kujony co to tylko patrza zeby popraweczek nie miec i zakuwaja duzo. Ja wolę poużywać. Bo czas powinien byc na wszystko, i na nauke i na zabawe :)\ voila, to na czym teraz 'wylądowałaś'? :)