Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosze sie z zamiarem kupna

Jaki odtwarzacz dvd polecacie

Polecane posty

?? :) w miare tani, w miare dobry ;) Nie warto przeplacac ;)

masz swieta racje 🖐️ zeby jeszcze byl w miare dzialajacy! Chyba nie wymagam za duzo :P I zeby odtwarzal wszystko :P

Gość DZISIAJ KUPIŁEM
Wiwa HD-280U

Jak dzisiaj to raczej nie mozesz polecic ;) No chyba, ze to drugi egzemplarz ;) Ja narazie sie przymierzam do tego: Wiwa HD-128U. Wlasciwie to usb nie potrzebuje, no ale robia teraz takie z wejsciem to coz... Wxczesniej planowalam orr 3358 ale mi wykupili w Biedronce :P Albo nie dowiezli 😭

Gość DZISIAJ KUPIŁEM
Ja się interesowałem tematem i padło na ten model. Z resztą za taką kasę to można kupić bele co ... jak się zepsuje to drugi .. :) To nie te czasy, że za odtwarzacz płaciło się 1000zł Z drugiej strony te tanie DVD mają gorszą jakość jeśli chodzi o CD Audio w połączeniu z jakimś amplitunerem i porządnymi głośnikami. Wtedy to już oczywiście coś z Pionier, Yamaha, Denon itp

dvd bedzie uzywane tylko do filmow. przez osobe, ktora wetknie film i zechce ogladac - czyli raczej z lektorem. Chodzi o to, bo wszystko odtwarzal. Jakosc - no byle nie gorsza jak w tv, bo i telewizor kiepski ;) A malo komentarzy w necie o tym Twoim odtwarzaczu :/

Gość DZISIAJ KUPIŁEM
Tylko nie Manta i Easy Tuch ... mam złe doświadczenia, Wiwa czyta wszystkie płytki

Gość cdromka
Najlepiej jakis panasonica, one zawsze sa dobre.

manta i inne to napewno nie!!! myslalam o czyms takim jak Wiwa wlasnie ;) Panasonic w sumie chcialabym albo JVC - ale boje sie, ze te lepsze dvd moga byc na tyle wypasione ze beda mialy problemy z kiepsko nagranymi plytami albo takimi porysowanymi ;) Ze beda za dobre :D

Gość DZISIAJ KUPIŁEM
panasonic czy jvc będzie czytał gorsze płytki, ale mogą być problemy z divx a szczególnie z polskimi napisami

no wlasnie divixy musi czytac!! Jezeli chodzi o napisy to powiedzmy pol biedy, bo to w wiekszosci beda filmy z lektorem ;) No ale tez by bylo dobrze jakby czytal, a wiem ze te lepsze wlasnie maja z tym problemy... Poza tym najtansze Panasonicy to sa w cenie Belwoodow, a to to samo co Wiwa prawie, tylko ciut lepsza klasa ;)

Gość DZISIAJ KUPIŁEM
bierz WIWĘ za 150zł i juz

no i tak zrobie chyba 🖐️ Tylko sie zastanawiam nad tymi modelami... O tym 128U wiecej komentarzy mam... Dobrze wiedziec czego sie spodziewac ;) o jeszcze sie zastanowie ;) dzieki ;)