Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillla 30

Ruchy dziecka w ciąży

Polecane posty

Gość kamillla 30

Jestem w 22 tygodniu i odczuwam bardzo częste ruchy dzieciątka, aż mi się skóra podnosi, czy to już czas na takie ruchy??????

Gość kamillla 30
;)

Gość magdaleeeena 28
;) najwyższy ;)

Gość kasiula 29
To jest odpowiedni moment na ruchy dziecka. U mnie zaczely sie w 16 tygodniu,teraz jestem w 18 tc i malenstwo tez tak szaleje,ze az sie "skora podnosi" ;))) Pozdrawiam ;)

Gość pytajaca o ruchy
jestem teraz w 18 tygodniu a ruchy dziecka odczuwam od 15 tygodnia i 2 dnia. Do tej pory byly dosc czeste i mocna a od wczoraj raczej nic nie poczulam i troszke sie martwie. wiem ze pozniej trzeba liczyc sobie ilosc ruchow dzieckn a dobe ale czy to rowniez tyczy sie wczesniejszego okresu ciazy? Bo przeciez niektore sa w 20 tygodniu i nie czuja jeszcze zadnych ruchow? czy Wy jak poczulyscie pierwsze ruchy tak wczsnie to pozniej je czulyscie regularnie?

Gość pytajaca o ruchy
no nikt mi nie pomoze?

Pytajaca te ruchy moga byc jeszcze nieregularne nic sie nie mart poza tym maleństwo raz szaleje a raz spi i tym sie nie martw ja poczułam ok 19 tyg i właśnie raz buszowała cały dzien a raz zaczynała sie ruszac dopiero wieczorem teraz ma 4tyg i wierci sie już w łózeczku a co do liczenia to dopiero ok 38tyg

Gość campari 34
BZDURY TO NIE RUCHY PRZED 20 TYG.TYLKO JELITA I WYDAJE WAM SIĘ RUCHY CZUJEMY DOPIERO OD 20 TYG.

Gość pytajaca o ruchy
sama gadasz bzdury. to ze ty nie czulas wczesniej to nie znaczy ze kazdy jest taki sam, poczytaj sobie co wplywa na to ze kobiety odczuwaja ruchy dziecka przed 20 tygodniem. A moze masz troszke tluszczyku na brzuszku i to on oslabia wrazenia? a poza tym jesli to byly jelita to naprawde bardzo niesamowite bo jak przylozylam reka na dole brzucha to czulam jak sie "ruszaja" a poza tym ruchow dziecka, jak sie juz ich dozna nie sa sie pomylic z niczym innym - przynajmniej moje sa na tyle silne ze nie mam watpilosci wiec mi nie wciskaj ze ruchy mozna poczuc dopiero po 20 tygodniu

przestan kob oety w 2 ciazy czuja ruchy od 16-18 tygodnia w 1 od 18-22 a nawet dalej ja nigdy nie zapomnialam jak to bylo i w tej ciazy wiem ze to dokladnie to!!!!!!!