Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naaaaaanaaaa

Ile może zarobić striptizerka w nocnym klubie?

Polecane posty

Gość Naaaaaanaaaa

Potrzebuję kasy i myślę o tym zawodzie, zwłaszcza, że dobrze tańczę.Słyszałam też,że striptizerka w klubie może wyciągnąć do 1500 za noc,tylko na jakich to zasadach,czy to klienci jej płacą,czy szef klubu i od czego to zależy ile zarobi????

w większości to masz możliwość tańca a zarabiasz tyle ile w majtki dostaniesz - na 1500 to bym nie liczył za noc - może 500 -700 głónie lecą 10 i 20 złotówki

Gość Naaaaaanaaaa
mam w gaciach z kasą tańczyć????

Gość ewa1989
a prawcodawcy zawsze sa uczciwi?

Gość fnhdb
ty wiesz najlepiej, no nie ? ;]

Gość ewa1989
u mnie w miasteczku jest klub go-go i 100zl za godz, ale najwiecje zarabia sie "kasy majtkowej"(takiej co wsówaja klienci w majtki). Tez myslalam o tym.

Gość wsÓwają
fakt, dziecko, idź dupy dawać, bo do niczego innego się nie nadajesz :O

Gość znalazła się
mądra, rozsądna i moralna... Łza dałabyś koleżance jakieś cenne uwagi w koncu ty nie polonistka czyz nie? opowiadaj Lza, gdzie lepiej, pod latarnia, czy w klubie?

Gość ja kiedyś na studiach
tak się rozkręciłam na imprezce :P że dostałam propozycję tańca- co prawda nie nago- no ale takiego wiecie sexi wyginanie się :) , na takim podeście/ klatce w klubie i to było 200zł za występ + napiwki.... ale nie wiem jak to w praktyce wygląda- bo nie skorzystałam z propozycji....

Naaaaaanaaaa, naprościej i najpewniej było by porozmawiać z potencjalnym pracodawcą. Zapewne w różnych lokalach obowiązują różne stawki płacowe. Podczas rozmowy kwalfikacyjnej podkreśl że interesuje cię wyłącznie rola tancerki erotycznej.

Właśnie ale najpierw wyślij swoje CV. Myślę ze również rozmiar majtów ma znaczenie bo skoro moją ci w nie wkładać kasę to im większe majciory tym więcej zarobisz :classic_cool:

Gość no i też
giętkim trzeba być

Nie trzeba:o ja tak jak mówiłem musiałem dopłacać żeby mi pozwolili zatańczyć :o W dodatku jak zacząłem wywijać ginekomastią to wszyscy wyszli :o

Gość no i też
ponoć jak ma się widoczna przepuklinę to fajne efekty są nie znam się:P

Gość Naaaaaanaaaa
Może znajdzie się tu na forum osoba, która tak pracuje, bo potrzebuję konkretnych informacji.

Gość pola...........
1500zl.nie dostaje sie za danie doopy ,a ty chcesz za taniec,stuknij sie obcasem w glowe, do miotly,albo do kibelka za babcie klozetowa sie nadajesz, spytaj sie twoich rodzicow co mysla o tym to sie dowiesz ze do kosciola masz chodzic a nei po clubach go-go,fujj bladz nam nowa rosnie

Gość Naaaaaanaaaa
Co jeszcze chcę wiedzieć? No na przykład jaki jest klasyczny dowód wielkiego twierdzenia Fermata.

Gość fdfvcfdfddf
k..a Łza dalej swoje filozofie snuje: "..dasz komus dooopy- zarobisz wiecej, nie dasz- nie zarobisz." tylko kurestwem zyjesz suczko

Gość fdfvcfdfddf
zalosna jestes dziwko jebana jak ja takich starych k..w nienawidze. Rozumy pozjadala, ta chce na striptizerke isc a ta jej "doradza", by kazda jako dziwka skonczyla.

Gość Meyson.Storm
NAananaa se kup gacie z latexu, jak je dobrze twoj pracodawca poszerzy, to i nawet 3000 pln tam zmiescisz :D