alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Dość mam swojej wagi! Mam 168cm wzrostu i przytyłam do 72 kg:O masakra:O Postanowiłam, że od jutra biorę się za siebie!!! Kto chce się przyłączyć? Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniczynka214* Napisano Sierpień 28, 2008 Ja!!! Ja waże 45 a chcę schudnąć conajmniej 3 kilo. Co mi radzisz? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 A ile Ty masz wzrostu??? Wg mnie 45 kg to już bardzo mało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25.08.08 Napisano Sierpień 28, 2008 alibi ja mam 165cm i 70 kg wiec bardzo podobnie i mogę się dołączyć do ciebie...razem bedzie łatwiej. Data w nicku to mój poczatek walki z kg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3OPCJE 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Mam tyle samo wagi co autork, wzrostu tylko 2 cm więcej. Ja z chęcią się przyłacze:) Musze choc 6-8 kg zrzucic a 10 to by było idealnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nina blue Napisano Sierpień 28, 2008 ja mam 169 waze 55 kg chce schudnac tak z trzy kilo moge sie przylaczyc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniczynka214* Napisano Sierpień 28, 2008 Alibi ja mam 136 cm! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 25.08.08 i 3OPCJE, witam Was serdecznie:) Też myślę o tym żeby zrzucić chociaż 7kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Koniczynka, a wjakim Ty jesteś wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniczynka214* Napisano Sierpień 28, 2008 Mam 10 lat. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Nina blue , no jasne, że możesz się przyłączyć! Zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilka81 Napisano Sierpień 28, 2008 hej ja też sie dołączam, mam 160 wzrostu i ważę 65kg buuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Koniczynko, możliwe, że tylko robisz sobie żarty z tym odchudzaniem, ale jeśli nie, to powiem jedno nie powinnaś się odchudzać, bo tylko możesz siebie tym skrzywdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Mam nadzieję, że pod nickiem Koniczynka kryje sie tylko jakaś nudząca się osoba:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszekokruszek 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hej dziewczyny, tez sie dolacze :D jestem juz na diecie od wczoraj i jstem juz na innym topiku :) ale od przybytku głow anie boli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniczynka214* Napisano Sierpień 28, 2008 Aha heh dzięki z poradę. Lubisz konie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Lilka81, witaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Najbardziej polubiłabym konia, który zechciałby zjeść taką jedną koniczynkę:O Heh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka81 0 Napisano Sierpień 28, 2008 alibi a masz już jakąś konkretną diete wybraną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Sierpień 28, 2008 dziewczyny zapraszam do nas. my zaczęłysmy na początku tygodnia;) na naszym topiku jest kilka cennych rad które maw pomogą:D ja już mam 3 kg mniej;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3828953&start=240 chodxcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Puszekokruszek, zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koniczynka214* Napisano Sierpień 28, 2008 Czemu? Mówisz o mnie? Grrrr.... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka81 0 Napisano Sierpień 28, 2008 będę później bo teraz obowiązki wzywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Sierpień 28, 2008 poczytajcie sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25.08.08 Napisano Sierpień 28, 2008 alibi zamierzasz stosować jakąs diete czy...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alibi 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Zamierzam ograniczyć jedzenie, jeść bardziej regularnie, więcej warzyw, mniej pieczywa, makaronów, potraw mącznych itp oraz zacząć więcej się ruszać, tzn rower, codzienne bieganie itp. A Wy w jaki sposób chciałybyście zgubić swoje kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25.08.08 Napisano Sierpień 28, 2008 Ja podobnie jak Ty, ograniczam jedzenie, eliminuje smażone mięso, fast-foody i słodycze. Ale staram się nie stosować drastycznej diety, bo szybko by odechciało mi się tego chudnięcia...poza tym troszkę ćwicze brzuszki, skakanka, spacer...i nie jem po 18;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Sierpień 28, 2008 Dziewczyny to ja tez sie przylacze. Bylam juz na kilku topikach, ale wszystkim zapal do odchudzania przechodzi po kilku dniach. Ja mam 171 i waze 77 kg . Musze schudnach przynajmniej 15 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 28, 2008 hej dziewczyny!czy moge sie przylaczyc?? waze 70kg przy wzroscie 175 chciałabym schudnac 10kg tak do 13 wrzesnia ... albo conajmniej 5kg !!! moge sie przyłaczyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach