Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony mąż swojej żony

impreza integracyjna bez os towarzyszacych.Firma Herter

Polecane posty

Czy sa tu osoby pracujace w tej firmie?Moja dziewczyna(niedlugo zona) idzie na impreze i twierdzi ze nie mozna przychdzic z partnerami.Ja podejrzewam ze klamie.Moze nawet ma kogos na boku bo sie dziwnie zachowuje od jakiegos czasu.Jest tu ktos kto w tej firmie pracuje albo pracowal i wie czy naprawde imprezy te sa tylko dla pracownikow?

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
uuu...stary ty detektywa lepiej wynajmij, bo to zaraz ktoś sobie z ciebie jajo zrobi pisząc, ze tam pracuje i że imprezy są z/bez osób towarzyszących. ps. jeszcze nie byłam na imprezie integracyjnej która byłaby z partnerami

Gość waryatka
u mnie w firmie są same imprezy bez osob towarzyszących ! to by bylo zenujące. nie dziwie sie kobiecie ze sie tak zachowuje, majac tak zazdrosnego faceta.

zdecydowana większość firm na wyjazdowe imoprezy integracyjne nie zaprasza partnerów osób w niej pracujacych

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
klaudka27--> na nie wyjazdowe też.

ale ja się na przykład spotkałam z tym, że na \"nie wyjzazdowe\", np. pikniki, ogniska itp. zapraszano z osobami towarzyszącymi, natomiast na wyjazdowe nigdy nie słyszałam, żeby jechali partnerzy

no wiec zwykle nie jestem zazdrosny i na duzo sobie nawzajem pozwalay ale jak pisalem on apodejrzanie sie zachowuje ostatnio. Ta impreza jest nie wyjazdowa i nigdy dotad nie spotkalem sie z imprezami bez partnerow, stad moje podejrzenia ze to jakas sciema.

NIE MA NIKOGO KTO W HERTERZE PRACUJE/PRACOWAŁ?

Gość wed
nie sraj żarem cioto :O

Gość Ja tem kiedys pracowałam
niezbyt dlugo i osobiscie nie bylam na imprezie bo mi sie nie chcialo ale pamietam ze niektorzy byli z partnerami z tego co opowiadali

Gość gość
Apropo imprez... co sądzicie o takich miejscówkach - https://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Warto, czy raczej średnio? Patrząc na to, co oni tam oferują, możliwości są ogromne. W sumie to w Polsce pod tym względem zaszły ogromne zmiany. Kiedyś nie było pensjonatów, w których oferowane jest dosłownie wszystko... A teraz są...

Gość gość
A u nas nie ma problemu, by na taką imprezę zabrać partnera. Szefostwo wychodzi z założenia, że dobry pracownik, to szczęśliwy pracownik, z poukładanym życiem osobistym. A i imprezy są super :) Na początku przyszłego roku mamy np jechać wszyscy na imprezę motoryzacyjną z http://drivingexperience.pl/ i już się doczekać nie możemy.

Gość gość
trzeba być gopim, żeby inwestować żonę, związek i partnerkę w teoretyczny wzrost gospodarczy na wyjeżdzie integracyjnym... domeną wzrostu firmy jest wzrost gospodarczy, a wzrostowi firmy ma służyć wyjazd integracyjny.... trzeba składać fakty i żadna głupia partnerka nie ma prawa ci zasłaniać rzeczywistości. Koniec wyjazdu samej - chociaż ci to też po diabli jakby się zgodziła. Znajdzcie sobie sami jakąś atrakcję, a nie czynicie podług ideologów marksistowskich co chcą rozpielalać rodziny i wychowywać je podług korporacji dla własnego zysku, czyli nie waszego. Dziwię się nikczemnie jak wiele jest ludzi, którzy kategorycznie nie pozwalają zadziałać instynktowi zachowawczemu, no chyba, że już pan wyczerpał swoje zainteresowanie tą kobietą - to prosze pozwolić jej jechać, ale papiery rozowdowe powinien pan już mieć po powrocie jej z tychże :P poza tym proszę się zastanowić dlaczego żona pragnie wyjazdu, bo skoro niby kocha, to wlała się chyba nuda co ? do związku i rutyna.. a jeżeli nie to tym bardziej te papiery ! szykuj :) K

Gość gość
Nie znam tej firmy,ale imprezy sa po to by integrowac. Ona musi miec wolność, jesteś zbyt toksyczny,zaborczy