Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

to straszne!

Polecane posty

Gość kocham jesień
Przychodzisz kiedy pada deszcz Po co przychodzisz dobrze wiesz Wyciągasz do mnie swoją dłoń Jesienna ty REF: Nie pytaj drzew przydrożnych, dokąd mamy iść Nie pytaj czemu spada pod twe stopy liść Nie pytaj czemu smutek tak dojrzewa w nas Odpowiedź przecież znasz, upływa czas Przychodzisz kiedy wieje wiatr Kiedy na dach spada mgła Przyglądasz się uważnie mi Jesienna ty REF: Nie pytaj drzew przydrożnych ... Przychodzisz kiedy mroźno tak Kiedy opuszcza gniazdo ptak Przytulasz do mnie swoją twarz Jesienna ty

Gość kocham jesień
Choć nie wiem kto to jest i nie wiem skąd go znam Codzień spotyka mnie Jesienny śmieszny Pan Parasol wielki ma i zmartwień trochę też przez pusty idzie park w czerwony liści deszcz. Lecz gdy ostatni liść ze smutnych spadnie drzew on razem z Białą mgłą rozpływa się. Gdy park pożółknie znów powróci znowu tam jesieni szukać barw Jesienny śmieszny Pan. A wtedy spotkam go i pójde z nim przez park on będzie blisko tak mych rąk mych warg. Gdy park pożółknie znów i biała wzejdzie mgła będziemy razem szli Jesienny Pan i ja. Dobranoc :)🖐️

Jest jesień - nie mogę rano wstać Jest jesień - cały dzień mógłbym spać Czy wiesz jak nieprzyjemnie jest po ciemku musieć wstać? Pewnie nie wiesz... Posłuchaj jak bije serce moje Dwa razy prawie szybciej niż kiedy normalnie Gdy nagi wiosną leżę w trawie właściwie prawie śpię O kurde... Jest jesień - niedługo święta już Nie znoszę tych katolickich póz Co z Bogiem może mieć wspólnego Że ludzie żrą jak świnie? To szybko minie... Na szczęście jest jeszcze myśl Lenina Jesienią ta mnie przy duszy trzyma Inaczej bym zakopał się po szyję i już spał Rady bym nie dawał... Nareszcie po zimie wiosna jest Na szczęście cykliczny Boga gest Ustawił tak na wieki świat, że wszystko kręci się Wkoło kręci się... Wkoło kręci się... :P